Gratis Bijles voor Toeslagenaffaire slachtoffers

Gratis bijles voor toeslagenaffaire ouders gratis online bijlessen kinderdagopvang toeslagenaffaire

Gratis Bijles voor Toeslagenaffaire slachtoffers

De toeslagenaffaire heeft veel gezinnen diep geraakt. Naast financiële problemen hebben sommige kinderen ook moeite op school door de stress thuis. Gelukkig hebben gemeentes besloten om gratis bijles aan te bieden aan gezinnen die door de toeslagenaffaire zijn getroffen.

Waarom gratis bijlessen?

Veel kinderen hebben last van achterstanden op school vanwege de problemen thuis door de toeslagenaffaire. Ze vinden het moeilijk om zich te concentreren en hebben extra hulp nodig om bij te blijven met hun klasgenoten. Gratis bijles kan hierbij helpen.

De gemeentes hebben geld vrijgemaakt om deze bijles te vergoeden. Hierdoor kunnen gezinnen die het financieel moeilijk hebben toch hulp krijgen voor hun kinderen. Dit is belangrijk, want elk kind verdient een eerlijke kans op goed onderwijs.

Voor wie is de gratis bijles?

De gratis bijles is beschikbaar voor zowel kinderen op de basisschool als op de middelbare school uit getroffen gezinnen. Op de basisschool kan bijles helpen bij vakken zoals rekenen en begrijpend lezen. Op de middelbare school kan het nuttig zijn bij moeilijke vakken of bij het voorbereiden op examens.

Voor kinderen op de basisschool kan bijles een verschil maken in hun zelfvertrouwen en prestaties op school. Door individuele aandacht kunnen ze beter begrijpen wat ze leren en sneller vooruitgang boeken.

Ook op de middelbare school kan bijles het verschil maken. Het kan helpen bij het maken van huiswerk, het begrijpen van moeilijke onderwerpen en het voorbereiden op toetsen en examens. Dit kan de stress verminderen en de kans op goede resultaten vergroten.

Informeer bij jouw gemeente

Door deze regeling krijgen ook kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben de kans om beter te presteren op school. Vraag bij jouw gemeente naar de mogelijkheden. Wij maken graag een offerte voor online bijles. Als je akkoord hebt van de gemeente kunnen we meteen starten en wachten we niet eerst op de betaling van de gemeente want dat kan een paar weken duren.

School wordt een succes met pUber Bijles

 • Bijles voor alle vakken mogelijk!
 • Slim leren leren coaching
 • Begeleiding op maat
 • Bijles aan huis in Nijmegen en Arnhem
 • Online bijles

  Na het intakegesprek gaat Michelle voor jullie opzoek naar de perfecte begeleider. Tijdens de proefbijles kan de leerling zelf ontdekken of het fijn is om samen te werken.

  94% van de leerlingen kan binnen 2 weken starten!
  95% van de leerlingen haalt hogere cijfers binnen 4 maanden
Bijlessen aan huis in Arnhem en Nijmegen