Examens

Plannen en leren voor de examens

Examenjaar? Dat betekent vaak stress!
Goed voorbereiden op de eindexamens doe je met pUber. Wij hebben voor elke eindexamenleerling een goede oplossing! Het is beter om niet tot de laatste maanden te wachten, het is fijn als we de tijd hebben om jou optimaal voor te bereiden. We maken graag een samen met jou een plan.

Volledig zelfstandig thuis aan de slag

Onze complete Examenbox bevat alles wat je nodig hebt om je goed voor te bereiden op de examens. Van flitskaartjes en een Leitnerbox of slim te leren en herhalen tot een examen planagenda om te printen.
Alleen met het Download & print Examenpakket aan de slag? Dat kan ook! Stap voor stap een goed plan van aanpak maken en slim leren.

Examenbox compleet
Inclusief planagenda!

Examenpakket Download & print
Inclusief planagenda!

Examenbox
Exclusief Download & print

  • Examen schoolspullen voor het eindexamen
    Examenbox
    Product in de uitverkoop

    49,9954,00

Hulp bij een goed plan van aanpak, daarna zelfstandig aan de slag

Met onze Examentraining Plannen & leren weet je zeker dat je een goed plan van aanpak hebt! Samen met de Slim leren coach maak je een planning om te leren voor alle examens. Je ontvangt het Download & print Examenpakket om het plan van aanpak zelf uit te voeren.

Vakinhoudelijke bijles voor dat ene lastige vak

Zijn er één of meerdere vakken waar je een onvoldoende voor staat? Wij helpen je graag met vakinhoudelijke bijles voor de examens. Samen met de vakexpert werk je gericht aan de examenstof. Natuurlijk helpen we jou ook bij het maken van een goed plan van aanpak om zelf aan de slag te gaan.

1 op 1 examentraining

Samen maken we een goed plan van aanpak!

Examentrainijng

Wil je samen met Leren leren expert Michelle van pUber bijles aan de slag met het maken van een goed plan van aanpak voor het leren voor de examens? Dan is de examentraining Slim leren voor de examens perfect voor jou. Vind je wiskunde moeilijk? Dan kun je bij ons terecht voor een Wiskunde examentraining!

Examen bijlessen

Meer vakinhoudelijk hulp nodig bij één of een aantal lastige vakken?
Onze vakexperts staan voor jou klaar om jou te helpen. Bijvoorbeeld voor het examen wiskunde, Engels, Nederlands, geschiedenis, economie of biologie.