Schoolspullen kopen

schoolspullen om te leren voor de middelbare school
brugklas schoolspullen
boeken en hulp voor puber ouders pubers tiener

Makkelijker en sneller leren met het ons e-book voor de middelbare school

Complete pakketten met schoolspullen

Populair schoolspullen voor de middelbare school

Voor de brugklas

Boxen met schoolspullen met korting

Ik wil je even bedanken voor alle tips die me geholpen hebben bij mijn examens. Ik heb door jou goede punten.

Louise

Combideals met tot 33% korting

Schoolspullen voor leerlingen met een ´rugzakje´

Zoals dyslexie, ADHD, TOS, dyscalculie en autisme

Schoolspullen per stuk €1 – €7

PS: Met onze samengestelde boxen krijg je altijd korting!

Leren met flitskaartjes

Plannen voor de middelbare school

Populair schoolspullen voor de basisschool

Stappenplannen voor de basisschool

We hebben veel geoefend met de stappenplannen en het is ontzettend goed gegaan tijdens de Doe toets. Ontzettend bedankt!

Cinthia – moeder Sem

Voor ouders

Alle digitale producten worden binnen 5 minuten bezorgd in jouw mailbox! Door in jouw bevestigingsmail te klikken op het digitale product download je het bestand meteen.

Heb je geen mail ontvangen? Stuur ons dan even een mailtje, we lossen het meteen voor je op!

De vaste verzendkosten voor Nederland zijn €4,50 ongeacht het type pakket. Dus ook een groot pakket dat niet door de brievenbus past wordt gewoon voor 4,50 bezorgd!

Wij verzenden ook naar België. De vaste verzendkosten zijn €9,50 ongeacht het type pakket. Dus ook een groot pakket dat niet door de brievenbus past wordt gewoon voor 9,50 bezorgd!

pUber biedt 3 verschillende betaalmogelijkheden:

iDeal – Makkelijk en veilig betalen via jouw bank – Nederland
Bankcontact – Makkelijk en veilig betalen via jouw bank – België
Overmaken – Storing bij iDeal of jouw bank? Dan kun je altijd nog kiezen voor overmaken!

School wordt een succes met de slimme schoolspullen van pUber bijles! Of je nu op de middelbare school zit of op de basisschool, wij hebben alle slimme schoolspullen die we ook gebruiken tijdens onze bijlessen verzameld in onze webshop.

Onze flitskaartjes (ook wel bekend als flashcards) zijn een krachtig hulpmiddel om feiten, formules, jaartallen en woordjes te oefenen. Slim herhalen kan met de Leitnermethode en onze Leitnerbox. Zo kun je nog beter leren voor school!

Doorzichtige notitieblaadjes zijn perfect om figuren, tabellen en andere bronnen over te nemen vanuit het boek of laptopscherm. Gewoon overtrekken en bij jouw samenvatting, mindmap of in jouw schrift plakken. Je kunt met doorzichtige notitieblaadjes ook aantekeningen maken in schoolboeken.

Niet alleen de deadlines maar ook een dagelijks plan past in de planagenda. En dat plan bevat niet alleen ‘wat?’ maar ook ‘hoe?’. Dat is wat onze Slimme planagenda anders maakt dan alle andere schoolagenda’s en planners voor de middelbare school. Een goed plan is een goed begin en dat is ‘t halve werk! Meer informatie over de pUber Slimme planagenda

Onze leertimer is een volledig geruisloze zandloper. Zo kun je je nog beter concentreren tijdens het leren en maken van huiswerk. Zodra je de leertimer omdraait gaat jouw puber een half uur aan de slag. Perfect in combinatie met de Slimme planagenda, want daar wordt gepland in blokjes van een half uur.

We hebben allerlei boxen met schoolspullen samengesteld. Er is altijd wel een box met schoolspullen die perfect is voor jou. Zo kun je slim leren voor de middelbare school of extra oefenen voor de basisschool.

Wij hebben handige schoolspullen voor rekenen en lezen voor de basisschool. Willen jullie oefenen met tafelsommen, keersommen, breuken of met maten, meten en gewichten.

Wil je leren leren op de middelbare school en leren plannen? Dan is het Leer slim leren e-book van pUber bijles iets voor jou! We hebben alle leermethodes en tips voor de middelbare school verzameld in één Leren leren boek!

Onze populairste schoolspullen