Slim lezen

Slim lezen coaching

Begrijpend lezen bijles, maar dan écht slim

Hallo ouder,

Vindt jouw puber begrijpend lezen lastig? Worden er tijdens toetsen veel slordige leesfouten gemaakt, teksten niet begrepen of worden vragen verkeerd geïnterpreteerd? Dan is het tijd om beter te leren begrijpend lezen. En dat kan met een Slim lezen coach.

Begrijpend lezen is niet alleen belangrijk bij Nederlands en leestoetsen maar heeft een negatieve invloed op alle vakken en resultaten. 

Slim leren coaching is handig voor alle leerlingen, maar zeker ook voor leerlingen met Dyslexie. Voor Slim begrijpend lezen zijn leerling vanaf groep 5 welkom.

Het perfecte antwoord….

….op de verkeerde vraag!

Slim lezen is begrijpend lezen bijles op een persoonlijke manier, aangepast op de kennis en kunde van jouw zoon of dochter. Een bijles duurt vanaf groep 8 1,5 uur omdat dit de grootste effectiviteit heeft. We werken in blokken van een half uur voor optimale concentratie van brein en maximale informatie opname. Aan ‘t einde van de bijles bespreken we hoe de leerling zelfstandig aan de slag kan gaan zodat ook deze tijd goed wordt benut. Tussendoor extra oefenen moet niet, maar helpt natuurlijk wel!

Bijles aan huis in Nijmegen, Arnhem en omgeving:

Bijles aan huis in de regio Arnhem:
– Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Arnhem Schuytgraaf
– Omliggende dorpen zoals: Schaarsbergen, Velp, Elst, Huissen, Rozendaal, Driel, Heteren en Oosterbeek
Bijles aan huis in de regio Nijmegen:
– Nijmegen, Nijmegen Lent, Nijmegen Duckenburg
– Omliggende dorpen zoals: Wijchen, Beuningen, Weurt, Oosterhout en Berg & dal.

In 90% van de gevallen kunnen wij binnen 3 weken de perfecte begeleider vinden.

Online bijles & coaching

Online bijles: 
Overal, gewoon vanuit huis of school, bijvoorbeeld tijdens een tussenuur. 
Doordat we nog flexibeler kunnen plannen met digitale bijles is dit ook een goede optie voor last-minute hulp, leerlingen met een drukke agenda of een gegarandeerde snelle start met bijlessen.

In 95% van de gevallen kunnen wij binnen 2 weken de perfecte begeleider vinden.

bijles nijmegen en arnhem

Hé jij daar,

Wil jij leren hoe je goed kunt worden in begrijpend lezen? Ontdek samen met jouw persoonlijke begeleider welke stappen je moet zetten om goed te kunnen begrijpend wat je leest. Want dat is super belangrijk!

Tijdens de proefbijles kun jij zelf ervaren of je het fijn vindt om met jouw begeleider samen te werken. Hebben jullie een klik? Dan kunnen jullie daarna samen aan de slag. Tijdens de proefbijles kun je elkaar alvast even leren kennen en meteen samen even aan de slag. Zo kun je meteen checken of je goed kunt samenwerken. Klikt het goed? Dan zoeken we een andere begeleider voor je!

Lezen = geen leren

Zegt Michelle echt al-tijd…