Bijles VMBO profielvakken

Bijles VMBO profielvakken

Voor de profielvakken dienstverlening & producten, media vormgeving en ICT en economie & ondernemen bieden wij ook bijlessen. Onze vakexperts zijn ontzettend goed in deze vakken en helpen graag met persoonlijke uitleg, zo vaak als nodig. Natuurlijk zijn alle VMBO leerlingen ook welkom voor alle andere vakken die we aanbieden, zoals wiskunde bijles.

Een bijles duurt anderhalf uur, dit zorgt voor optimale opname van de stof en concentratie. Tussendoor houden we twee keer een paar minuten pauze, dan is er tijd om even te kletsen. 

Iedere pUber leerling ontvangt bij de start van de bijlessen een pakket met schoolspullen op maat. Dit zorgt voor een extra gemotiveerde start! Ook hebben we allerlei handige extra hulpmiddelen, zoals download en print formulieren voor een formule samenvatting of het maken van aantekeningen tijdens de les. Deze ontvangen onze leerlingen natuurlijk zonder extra kosten.

  • Dienstverlening en Producten (D&P/DvPr)
  • Media, vormgeving en ICT (MVI)
  • Economie en ondernemen (E&O)
  • Nask 1 & Nask 2 (Natuurkunde/scheikunde)
bijles online VMBO
online bijles persoonlijk

Benieuwd naar de begeleiders die goed zijn in bèta vakken? Bekijk hier ons team met bijles begeleiders.

VMBO bijles

Tijdens de Corona periode hebben we gemerkt dat online onderwijs aan een hele klas niet altijd even goed werkt, maar digitale bijles gelukkig wel! Daarom bieden wij één op één digitale bijlessen voor VMBO profielvakken DvPr, E&O en MVI. 

Wonen in jullie in de regio Arnhem? Dan is bijles aan huis mogelijk voor VMBO profielvakken. 

Kan jouw puber wel wat hulp gebruiken bij een VMBO profielvak of NaSk? Plan dan nu een gratis en vrijblijvend intakegesprek. 

Een intake duurt anderhalf uur en bestaat uit een kennismaking, het maken van een talentenplan en een mini bijles voor een goede start. Tijdens deze intake bespreken we ook welke strippenkaart bij jouw puber en jullie wensen past. 

Puber nog niet overtuigd? We zijn hartstikke leuk, dus nodig Michelle gewoon uit voor een vrijblijvende intake. Dat neemt vaak veel vooroordelen en vervelende verwachtingen bij pubers weg. 

VMBO bijles is speciaal voor leerlingen op alle niveau’s van het VMBO: VMBO Basis, VMBO kader, VMBO gemengde- en theoretische leerweg.

Bijles aan huis in Arnhem, Nijmegen en omgeving:

Bijles aan huis in de regio Arnhem: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Arnhem Schuytgraaf, Schaarsbergen, Velp, Elst, Huissen, Rozendaal, Driel, Heteren en Oosterbeek
Bijles aan huis in de regio Nijmegen: Nijmegen, Lent, Wijchen, Beuningen, Weurt, Oosterhout en Berg & dal.

Online bijles & coaching

Online bijles: Overal, gewoon vanuit huis of school, bijvoorbeeld tijdens een tussenuur. Doordat we nog flexibeler kunnen plannen met online bijles is dit ook een goede optie voor last-minute hulp en leerlingen met een drukke agenda.