Voor de maatschappij

pUber voor de maatschappij

Wij zijn ons er van bewust dat persoonlijke begeleiding en bijlessen niet voor alle pubers in Nederland mogelijk zijn. Onze missie is om slim leren en plannen beschikbaar te maken voor zo alle pubers. Ook voor pubers uit (kans)arme gezinnen.

Weekendschool Arnhem
Wij zetten ons in voor de LeukomteLeren weekendschool in Arnhem. Wij geven gastlessen op zondagmiddag over leren leren en plannen en bieden alle leerlingen van de weekendschool een gratis Slimme planagenda en pUber poster aan.

School ‘s cool Arnhem
Ook geeft über pubercoach Michelle workshops voor de thuismentoren van School ‘s cool Arnhem. Daarnaast krijgen alle thuismentoren het Leer slim leren e-book gratis om te gebruiken tijdens de begeleiding.

Stichting Thania Lawrance
Onder het motto ‘Wie goed doet, goed ontmoet’ verrast Thania Lawrance, bekend van Titkok, gezinnen in een (financiële) rot situatie met o.a. boodschappen-, Sinterklaas- en kerstpakketten. Voor de pubers in deze gezinnen zorgt pUber Bijles voor cadeautjes. Daarnaast in über pUbercoach Michelle penningmeester van de stichting.

Online – video’s met leertips
Online kunnen we nog veel meer pubers bereiken. Ook de pubers uit kansarme gezinnen. Daarom plaatsen we wekelijks nieuwe video’s met leertips op Tiktok. Deze video’s zijn door iedereen, met en zonder Tiktok account, te bekijken. Inmiddels zijn onze video’s met leertips meer dan 10 miljoen keer bekeken.

Webshop
Ook is onze missie om slim leren en plannen bereikbaar te maken voor alle pubers! Dit is de belangrijkste reden geweest om onze leermaterialen zoals de pUber Slimme planagenda en flitskaartjes ook beschikbaar te stellen in onze webshop. Dit is de basis geweest van onze Slim leren shop waar inmiddels tientallen slimme schoolspullen beschikbaar zijn.

Wij zetten ons met liefde, offline en digitaal, in voor álle pubers!