Voor de maatschappij

pUber voor de maatschappij

Wij zijn ons er van bewust dat persoonlijke begeleiding en bijlessen niet voor alle pubers in Nederland mogelijk zijn. Onze missie is om slim leren en plannen beschikbaar te maken voor zo veel mogelijk pubers. Ook voor pubers uit (kans)arme gezinnen.

Daarom geven wij met Kerst, Sinterklaas en het Suikerfeest tientallen pubers uit kansarme gezinnen slimme schoolspullen cadeau uit onze Slim leren shop. Wij werken onder andere samen met Thania Lawrence en Team kerstpakket. In 2022 lagen er pakketjes van pUber onder de kerstboom voor meer dan 50 pubers!

Daarnaast zetten wij ons in voor de LeukomteLeren weekendschool in Arnhem. Wij geven gastlessen en bieden alle leerlingen een gratis planagenda. Ook is über pubercoach Michelle buddy voor één van de leerlingen in de brugklas.

Digitaal kunnen we nog veel meer pubers bereiken. Ook de pubers uit kansarme gezinnen. Daarom plaatsen we wekelijks nieuwe video’s met leertips op Tiktok. Deze video’s zijn door iedereen, met en zonder Tiktok account, te bekijken. Inmiddels zijn onze video’s meer dan 1 miljoen keer bekeken.

Ook is onze missie om slim leren en plannen bereikbaar te maken voor zo veel mogelijk pubers de belangrijkste reden geweest om de pUber Slimme planagenda beschikbaar te maken in onze webshop. Dit is de basis geweest van onze Slim leren shop waar inmiddels tientallen slimme leermiddelen beschikbaar zijn.

Wij zetten ons met liefde, offline en digitaal, in voor álle pubers!