Huiswerkbegeleiding aan huis

Huiswerkbegeleiding aan huis of digitaal (dus ook thuis!)

Hallo ouder,

Weet jouw puber gewoon niet hoe hij of zij slim kan leren? En is ‘ie ook nog eens het overzicht compleet kwijt? Wil jouw dochter ook niks van jouw aannemen? Of weet jouw zoon gewoon niet waar hij moet beginnen? Worden samenvattingen geschreven door jou in plaats van jouw puber? Of worden ze helemaal niet gemaakt? Dan is het tijd voor huiswerkbegeleiding! Slim leren, slim plannen en vakinhoudelijke bijles gecombineerd voor de beste resultaten.

Puber wist niet dat hij een super moeilijke toets heeft over twee dagen…

Oeps….

Lezen is de minst effectieve leermethode en toch de meest gebruikte methode op het voortgezet onderwijs. Niet zo slim dus. Dat kan beter, met huiswerkbegeleiding aan huis! Wij helpen jouw puber voor de volgende toetsen echt slim en effectief te leren. Aan de hand van een goed plan en zelf gekozen actieve leermethodes komen talenten tot bloei en behaalt jouw puber betere schoolresultaten.

Wat zo uniek is aan onze huiswerkbegeleiding? Onze coaches komen aan huis, we werken één op één en zowel vakinhoudelijk als gericht op leren leren en plannen.

Benieuwd naar de begeleiders die goed zijn in talen? Bekijk hier ons team met bijles begeleiders.

Al meteen na de eerste mini coaching kan jouw puber aan de slag met slim leren. Dat betekend dat tijd slim wordt besteedt en er dus in minder tijd meer wordt geleerd. Fijn, want zo blijft er meer tijd over voor leuke dingen! En natuurlijk zonder mobiele telefoon in de buurt. Samen met jou en jouw puber maken we een talentenplan om te bepalen waar hij/zij graag naar toe wil. Welke vaardigheden zijn belangrijk om onder de knie te krijgen en waarmee kan de coach helpen? 

Voor huiswerkbegeleiding aan huis zijn alle leerlingen op het voorgezet onderwijs welkom!

De huiswerkbegeleiding wordt gegeven door een coach die goed is in de vakken waarmee jouw puber moeite heeft. Zijn er een keer vragen voor andere vakken? Geen probleem, we kunnen een keer een extra vakinhoudelijke bijles plannen met een vakexpert.

review bijles arnhem

Bijles aan huis in Arnhem en omgeving:

Bijles aan huis in de regio Arnhem: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Arnhem Schuytgraaf, Schaarsbergen, Velp, Elst, Huissen, Roosendaal, Driel, Heteren en Oosterbeek

Digitale bijlessen & coaching

Digitale bijles: Overal, gewoon vanuit huis of school, bijvoorbeeld tijdens een tussenuur. 

We weten dat digitale, klassikale les niet altijd even goed werkt. Gelukkig werkt één op één bijles en coaching wél goed digitaal. Tijdens de bijlessen is er namelijk alle tijd voor extra uitleg en vragen stellen. Digitale bijles is ook handig om te plannen in een tussenuur!

Intakegesprek + mini bijles – Gratis & vrijblijvend

Een intakegesprek duurt anderhalf uur en bestaat uit 2 delen. Een uur samen met jou, jouw zoon/dochter en Michelle om kennis te maken. Ook maken we een start met het talentenplan. Dit is een persoonlijk plan van aanpak om doelgericht te werken.

Ook krijgt jouw puber een half uur een mini bijles voor een goede start en indruk. Indien deze bijles met Michelle is vindt deze direct na de intake plaats. Als een andere coach beter is in het vak plannen we een proefles in met de vakexpert. 

Hé puber,

Vind je huiswerk maken lastig, bijvoorbeeld omdat je niet weet hoe je moet beginnen, plannen, leren of overzicht bewaren? En vind je het fijn als je jouw vragen, ook inhoudelijk voor lastige vakken, wekelijks kunt voorleggen aan jouw coach?

Huiswerkbegeleiding aan huis kan gewoon aan de keukentafel of jouw bureau. Samen bepalen hoe we de tijd besteden aan de hand van wat jij nodig hebt. Heb je meerdere vakken waarmee je graag geholpen zou worden? Geen probleem! Laten we samen kijken waar jij hulp bij nodig hebt. Ook maken we een goed plan hoe je de rest van de week aan de slag gaat.

Lezen = geen leren

Zegt Michelle echt al-tijd…

We weten dat digitale les niet altijd even goed werkt. Gelukkig werkt één op één huiswerkbegeleiding wel goed digitaal. Dan is er namelijk alle tijd voor extra uitleg en vragen stellen. Ook handig om te plannen in een vast tussenuur!