Bijles bèta

Bijles bèta: Wiskunde, economie, rekenen, enz

We hebben weer een aantal plaatsen beschikbaar voor bijlessen wiskunde, scheikunde, biologie en natuurkunde.

Voor bèta bijles aan huis, bijvoorbeeld voor bijles voor wiskunde of economie, zitten jullie bij pUber goed. Onze bèta vakexperts zijn ontzettend goed in deze vakken en helpen graag met persoonlijke uitleg, zo vaak als nodig. 

Wist je dat 50% van alle leerlingen wiskunde het moeilijkste vak vinden? Helemaal niet gek dus als jouw puber ook moeite heeft met wiskunde. Daarom bieden wij bijlessen voor rekenen, wiskunde (brugklas en onderbouw), economie en bedrijfseconomie.

Een bijles duurt anderhalf uur, dit zorgt voor optimale opname van de stof en concentratie. Tussendoor houden we twee keer een paar minuten pauze, dan is er tijd om even te kletsen. Bijles aan huis is handig, want jullie hoeven er de deur niet voor uit!

Iedere pUber leerling ontvangt bij de start van de bijlessen een pakket met schoolspullen op maat. Dit zorgt voor een extra gemotiveerde start! Ook hebben we allerlei handige extra hulpmiddelen, zoals download en print formulieren voor een formule samenvatting of het maken van aantekeningen tijdens de les. Ook hebben we voor wiskunde en rekenen allerlei handige stappenplannen. Deze ontvangen onze leerlingen natuurlijk zonder extra kosten.

  • Bijles wiskunde A
  • Bijles wiskunde B
  • Bijles wiskunde algemeen
  • Bijles rekenen
  • Bijles natuurkunde
  • Bijles scheikunde
  • Bijles economie
  • Bijles bedrijfseconomie

Binnen bèta vakken is ook een combinatie van vakken voor bijles aan huis mogelijk bij één begeleider.

Benieuwd naar de begeleiders die goed zijn in bèta vakken? Bekijk hier ons team met bijles begeleiders.

Online bijles

Tijdens de Corona periode hebben we gemerkt dat online onderwijs aan een hele klas niet altijd even goed werkt, maar digitale bijles gelukkig wel! Daarom bieden wij één op één digitale begeleiding voor wiskunde en andere bèta  vakken. 

Bijles Arnhem – Bijles aan huis

Wonen in jullie in de regio Arnhem? Dan is bèta en wiskunde bijles aan huis mogelijk.

Kan jouw puber wel wat hulp gebruiken bij wiskunde, economie, biologie of een ander bèta vak? Plan dan nu een gratis en vrijblijvend intakegesprek. 

Een intake duurt anderhalf uur en bestaat uit een kennismaking, het maken van een talentenplan en een mini bijles voor een goede start. Tijdens deze intake bespreken we ook welke strippenkaart bij jouw puber en jullie wensen past. 

Puber nog niet overtuigd? We zijn hartstikke leuk, dus nodig Michelle gewoon uit voor een vrijblijvende intake. Dat neemt vaak veel vooroordelen en vervelende verwachtingen bij pubers weg. Ook kunnen we dan meteen een moment inplannen voor een mini bijles van één van onze bèta en wiskunde experts!