Tarieven

Tarieven van pUber

Begeleiding op maat

✓ Inclusief Slimme schoolspullen

✓ Al vanaf 26 euro per uur

Samen met jou en jouw puber bepalen we welke begeleiding we inzetten. Wij werken écht op maat. Het combineren van verschillende vormen van begeleiding is bij ons dan gewoon mogelijk voor het zelfde tarief.

Onze pakkettarieven zijn vanaf slechts €26 per uur. Dit is een stuk goedkoper dan de grootste spelers op het gebied van bijlessen en andere school gerelateerde begeleiding.

Onze tarieven

Wij zijn trots op onze scherpe tarieven, maar vooral ook op de kwaliteit van onze begeleiding. Daarom doen wij niet moeilijk over onze tarieven. We delen deze graag zodat je weet waar je aan toe bent.
Wil je meer informatie of heb je vragen? Dan kun je ons mailen, bellen of een berichtje sturen op Whatsapp.

90 minuten per bijles

Onze bijlessen duren altijd 1,5 uur. Uit onze ervaring blijkt dat dit de minimale tijd is die nodig is voor een goede, effectieve bijles met optimale concentratie. Bijlessen van 2 uur zijn in overleg ook mogelijk. Bijlessen kunnen wekelijks of om de week gepland worden op vaste momenten. Ook is het in overleg mogelijk om flexibel te plannen, bijvoorbeeld tijdens tussenuren. In sommige gevallen kiezen we bij basisschool begeleiding voor bijlessen van een uur in verband met de concentratie. Bijlessen worden ongemerkt verdeeld in blokken van een half uurtje met tussendoor een korte pauze. Zo kan het puberbrein de informatie het beste verwerken.

Bijles pakketten

Wij werken met een vier verschillende pakketten. Pakket L voor een volledig jaar wekelijkse begeleiding of XXL voor twee keer per week ondersteuning . Afhankelijk van het pakket varieert het tarief. Begeleiding is al mogelijk vanaf 24 euro per uur.

Daarnaast zijn onze pakketten (op het XS pakket na) inclusief slimme schoolspullen voor een extra gemotiveerde start en maar liefst 14 maanden geldig. Daarnaast ontvangen onze leerlingen altijd korting op de slimme leerhulpmiddelen uit de Slim leren shop.

Verschillende vakken en vaardigheden

Het is mogelijk om verschillende vakken en vaardigheden te combineren binnen één pakket. Vaak is dit mogelijk bij één vaste begeleider. Indien nodig werken twee begeleiders samen voor de perfecte mix. Is er hulp nodig bij plannen maar ook bijles voor wiskunde? Geen probleem! Een keer tussendoor extra hulp nodig voor een geschiedenis toets? Ook daar bedenken we graag een oplossing voor! De pUber experts denken graag met jouw puber mee. Wij werken écht op maat.

Delen binnen ‘t gezin

Uniek: Je mag een pakket verdelen binnen het gezin onder meerdere pubers! Bijvoorbeeld bijles wiskunde voor jouw dochter en coaching en bijles Nederlands voor jouw zoon.

Bijles aan huis in Arnhem e.o. – Reiskosten

Voor bijles aan huis in de regio Arnhem/Nijmegen berekenen we altijd 5 euro reiskosten per keer.

Gratis kennismaken & 1e bijles

Kennismaken, een plan van aanpak bespreken en de 1e bijles zijn altijd gratis en vrijblijvend. We vinden het belangrijk om te ontdekken of er een klik is en om een goed, passend advies te geven. Daarom bieden wij altijd een persoonlijk intakegesprek om kennis te maken. Tijdens deze eerste afspraak maken we ook een start aan het talentenplan, onze rode draad voor de begeleiding. Daarnaast bieden we graag een eerste bijles gratis aan om meteen een goede start te kunnen maken en elkaar beter te leren kennen.

Intakegesprek + 1e bijles plannen

Willen jullie een gratis en vrijblijvend kennismaken en eerste bijles? Onze intake én eerste bijles zijn ook nog eens altijd gratis. Zo kunnen we een écht goed advies geven om tot een goed plan op maat te komen. Daarnaast zijn wij er van overtuigd dat een klik onmisbaar is voor goede begeleiding. Daarom gaan de vakexpert en puber altijd meteen even aan de slag om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken of de magische klik er is!

  • Puber bijles is hét adres voor bijlessen en diverse handige hulpmiddelen bij het leren. Beide maken leren leuk en hierdoor zeer effectief. Een aantal van mijn leerlingen heeft er al veel baat bij gehad. Top!

   Jasper Palstra Avatar Jasper Palstra
  • Hele fijne organisatie voor bijles. Denken goed met je mee en denken in mogelijkheden. Wij zijn erg tevreden over de bijles die onze zoon heeft ontvangen.

   Lenneke Rovers Avatar Lenneke Rovers
  • Ik ben dit jaar in een keer geslaagd voor mijn eindexamens mede dankzij de Leitnerbox en flitskaartjes! Ik had net als andere eindexamenleerlingen te maken met uitstellen, maar de Leitnermethode is super fijn en dat maakt het leren veel rustgevender en ook leuker. Verder bevat de website vele goede producten die jou ook zal helpen met het slagen!

   Romayssae Doudouh Avatar Romayssae Doudouh
  • Ik vind deze producten super goed! Het komt goed ingepakt en het ziet er allemaal super mooi uit! Zelfs nog wat extra’s😜 snelle levering

   Jara Edwards van Muyen Avatar Jara Edwards van Muyen
  • De beste helper ooit!! Goedkoop en goeie kwaliteit Motiveert je voor school Geeft cadeaus en is super lief Geeft tips om hoe te leren en concentreren

   Sarah Carmen Avatar Sarah Carmen
  • Super leuke spullen voor een goede prijs! Mijn favoriet zijn de toch echt de flits kaartjes omdat ik ze vroeger altijd zelf moest maken maar nu heb ik ze al kant en klaar!🤩 Bedankt puberbijles!!

   Esmee Beesems Avatar Esmee Beesems