Tarieven

Tarieven van pUber

Begeleiding op maat

✓ Inclusief Slimme planagenda

✓ Al vanaf 24 euro per uur

Samen met jou en jouw puber bepalen we welke begeleiding we inzetten. Wij werken écht op maat. Het combineren van verschillende vormen van begeleiding is bij ons dan gewoon mogelijk voor het zelfde tarief.

Onze pakkettarieven zijn vanaf slechts €24 per uur. Dit is zo’n 20% goedkoper dan de grootste spelers op het gebied van bijlessen en andere school gerelateerde begeleiding.

Onze tarieven

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze begeleiding en onze scherpe taWij zijn trots op onze scherpe tarieven, maar vooral ook op de kwaliteit van onze begeleiding. Daarom doen wij niet moeilijk over onze tarieven. We delen deze graag zodat je weet waar je aan toe bent.
Wil je meer informatie of heb je vragen? Dan kun je ons mailen, bellen of een berichtje sturen op Whatsapp.

1,5 uur per bijles

Onze bijlessen duren altijd 1,5 uur. Uit onze ervaring blijkt dat dit de minimale tijd is die nodig is voor een goede, effectieve bijles met optimale concentratie. Bijlessen van 2 uur zijn in overleg ook mogelijk. Bijlessen kunnen wekelijks of om de week gepland worden op vaste momenten. Ook is het in overleg mogelijk om flexibel te plannen, bijvoorbeeld tijdens tussenuren.

Bijles pakketten

Wij werken met een vier verschillende pakketten. Pakket L voor een volledig jaar wekelijkse begeleiding of XS voor ondersteuning voor één toets, vak of examen. Afhankelijk van het pakket varieert het tarief. Begeleiding is al mogelijk vanaf 24 euro per uur.

Daarnaast zijn onze pakketten (op het XS pakket na) inclusief slimme schoolspullen voor een extra gemotiveerde start. Gaan jullie voor een M of L pakket? Dan ontvangen jullie ook de pUber Slimme planagenda. Want een goed plan van aanpak is de basis voor goede resultaten. Daarnaast ontvangen onze leerlingen altijd korting op de slimme leerhulpmiddelen uit de Slim leren shop.

Verschillende vakken en vaardigheden

Het is mogelijk om verschillende vakken en vaardigheden te combineren binnen één pakket. Vaak is dit mogelijk bij één vaste begeleider. Indien nodig werken twee begeleiders samen voor de perfecte mix. Is er hulp nodig bij plannen maar ook bijles voor wiskunde? Geen probleem! Een keer tussendoor extra hulp nodig voor een geschiedenis toets? Ook daar bedenken we graag een oplossing voor! De pUber experts denken graag met jouw puber mee. Wij werken écht op maat.

Delen binnen ‘t gezin

Uniek: Je mag een pakket verdelen binnen het gezin onder meerdere pubers! Bijvoorbeeld 20 keer bijles wiskunde voor jouw dochter en 20 keer een coaching en bijles Nederlands voor jouw zoon.

Bijles aan huis – Reiskosten

Voor bijles aan huis in de regio Arnhem berekenen we altijd 5 euro reiskosten per keer.

Gratis intake & 1e bijles

Een intake en 1e bijles zijn altijd gratis en vrijblijvend. We vinden het belangrijk om te ontdekken of er een klik is en om een goed, passend advies te geven. Daarom bieden wij altijd een persoonlijk intakegesprek om kennis te maken. Tijdens deze eerste afspraak maken we ook een start aan het talentenplan, onze rode draad voor de begeleiding. Daarnaast bieden we graag een eerste bijles gratis aan om meteen een goede start te kunnen maken en elkaar beter te leren kennen.

puber bijles arnhem

Intakegesprek + 1e bijles plannen


Willen jullie een gratis en vrijblijvende intake en eerste bijles? Onze intake én eerste bijles zijn ook nog eens altijd gratis. Zo kunnen we een écht goed advies geven om tot een goed plan op maat te komen. Daarnaast zijn wij er van overtuigd dat een klik onmisbaar is voor goede begeleiding. Daarom gaan de vakexpert en puber altijd meteen even aan de slag om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken of de magische klik er is!

    review puber bijles aan huis arnhem