Tarieven

Tarieven van pUber bijles

94% haalt hogere cijfers!

– Voor alle vakken mogelijk
– Voor alle niveaus mogelijk
– Bijles aan huis in Nijmegen en Arnhem e.o.
– Online bijles

School wordt een succes samen met pUber Bijles!

Samen met jou en jouw puber bepalen we welke begeleiding we inzetten. Wij werken écht op maat. Het combineren van verschillende vormen van begeleiding is bij ons dan gewoon mogelijk voor het zelfde tarief. Onze pakkettarieven zijn al vanaf €30 per uur.

review schoolspullen

Onze tarieven

Wij zijn trots op onze scherpe tarieven, maar vooral ook op de kwaliteit van onze begeleiding. Daarom doen wij niet moeilijk over onze tarieven. We delen deze graag zodat je weet waar je aan toe bent.
Wil je meer informatie of heb je vragen? Dan kun je ons mailen, bellen of een berichtje sturen op Whatsapp.

Actie Online bijles: €50 korting!

Kiezen jullie voor online bijles? Dan geldt er een korting van €50 op de pakketprijs bij betaling in één termijn.
Daarnaast bespaar je al snel €20 per maand op de reiskostenvergoeding.

Waarom we zo veel korting geven op online bijlessen? Het is voor ons een stuk makkelijker om de perfecte begeleider te koppelen als we geen rekening hoeven te houden met jullie woonplaats. Daarnaast is online bijles een stuk makkelijker in te plannen. Meer informatie over deze actie

90 minuten per bijles

Onze bijlessen duren altijd 1,5 uur. Uit onze ervaring blijkt dat dit de minimale tijd is die nodig is voor een goede, effectieve bijles met optimale concentratie. Bijlessen van 2 uur zijn in overleg ook mogelijk. Bijlessen kunnen wekelijks of om de week gepland worden op vaste momenten. Ook is het in overleg mogelijk om flexibel te plannen, bijvoorbeeld tijdens tussenuren. In sommige gevallen kiezen we bij basisschool begeleiding voor bijlessen van een uur in verband met de concentratie. Bijlessen worden ongemerkt verdeeld in blokken van een half uurtje met tussendoor een korte pauze. Zo kan het puberbrein de informatie het beste verwerken.

Bijles pakketten

Wij werken met een vier verschillende pakketten. Pakket L voor een volledig jaar wekelijkse begeleiding of XXL voor twee keer per week ondersteuning . Afhankelijk van het pakket varieert het tarief. Begeleiding is al mogelijk vanaf 24 euro per uur.

Daarnaast zijn onze pakketten (op het XS pakket na) inclusief slimme schoolspullen voor een extra gemotiveerde start en maar liefst 14 maanden geldig. Daarnaast ontvangen onze leerlingen altijd korting op de slimme leerhulpmiddelen uit de Slim leren shop.

Verschillende vakken en vaardigheden

Het is mogelijk om verschillende vakken en vaardigheden te combineren binnen één pakket. Vaak is dit mogelijk bij één vaste begeleider. Indien nodig werken twee begeleiders samen voor de perfecte mix. Is er hulp nodig bij plannen maar ook bijles voor wiskunde? Geen probleem! Een keer tussendoor extra hulp nodig voor een geschiedenis toets? Ook daar bedenken we graag een oplossing voor! De pUber experts denken graag met jouw puber mee. Wij werken écht op maat.

Delen binnen ‘t gezin

Uniek: Je mag een pakket verdelen binnen het gezin onder meerdere pubers! Bijvoorbeeld bijles wiskunde voor jouw dochter en coaching en bijles Nederlands voor jouw zoon.

Bijles aan huis in Arnhem e.o. – Reiskosten

Voor bijles aan huis in de regio Arnhem/Nijmegen berekenen we altijd 5 euro reiskosten per keer.

Kiezen jullie voor online bijles? Dan geldt er een korting van €50 op de pakketprijs bij betaling in één termijn .
Daarnaast bespaar je al snel €20 per maand op de reiskostenvergoeding!

Gratis intake & proefbijles

Een intake en proefbijles zijn altijd gratis en vrijblijvend.
We vinden het belangrijk om te ontdekken of er een klik is en om een goed, passend advies te geven. Daarom bieden wij altijd een persoonlijk intakegesprek om kennis te maken. Zo kunnen we de beste begeleider vinden voor jouw zoon/dochter. Daarna mag jouw puber zelf oordelen of onze begeleiding fijn is tijdens de gratis proefbijles. Ook kunnen ze dan meteen een goede start maken en elkaar beter te leren kennen.

Plan een gratis intakegesprek voor persoonlijk advies

Plan nu een gratis telefonisch intakegesprek in met Michelle. Je kunt hieronder een moment kiezen dat jou het beste uitkomt in de middag of avond.

  94% haalt hogere cijfers!

  – Voor alle vakken mogelijk
  – Voor alle niveaus mogelijk
  – Begeleiding op maat
  – Bijles aan huis in Nijmegen en Arnhem e.o.
  – Online bijles – €50 korting

  Contactgegevens

  Stuurs ons een Whatsapp berichtje

  Mail ons: info@puberbijles.nl

  Postadres
  pUber Bijles
  Leeuwensteinplein 9
  6824DA Arnhem

  Bel ons: 0651060850

  • Mooi materiaal en meteen inzetbaar met duidelijke uitleg en extraatjes. Levering gaat supersnel. Dank je wel.

   Monique Lahaye Avatar Monique Lahaye
  • Hoi Michelle, Ik wil je graag bedanken voor alle tips om het leren leuker en efficiënter te maken. Door jou tip van het woordweb en het slim samenvatten (door verbanden te benoemen) met de doorschijnende blaadjes heeft mijn dochter al 2 prachtige cijfers voor mens&natuur. Een 7,6 en een 8,4. Eerst waren er tranen omdat ze het zo moeilijk vind, maar wat een prachtig resultaat. De eerste toets heb ik haar geholpen en de tweede toets kon ze het zelf gaf ze aan. Dit geeft haar vertrouwen voor de volgende toetsen. 😃

   Joyce Spanjers Avatar Joyce Spanjers
  • Puber bijles is hét adres voor bijlessen en diverse handige hulpmiddelen bij het leren. Beide maken leren leuk en hierdoor zeer effectief. Een aantal van mijn leerlingen heeft er al veel baat bij gehad. Top!

   Jasper Palstra Avatar Jasper Palstra
  • Hele fijne organisatie voor bijles. Denken goed met je mee en denken in mogelijkheden. Wij zijn erg tevreden over de bijles die onze zoon heeft ontvangen.

   Lenneke Rovers Avatar Lenneke Rovers
  • Ik ben dit jaar in een keer geslaagd voor mijn eindexamens mede dankzij de Leitnerbox en flitskaartjes! Ik had net als andere eindexamenleerlingen te maken met uitstellen, maar de Leitnermethode is super fijn en dat maakt het leren veel rustgevender en ook leuker. Verder bevat de website vele goede producten die jou ook zal helpen met het slagen!

   Romayssae Doudouh Avatar Romayssae Doudouh
  • Ik vind deze producten super goed! Het komt goed ingepakt en het ziet er allemaal super mooi uit! Zelfs nog wat extra’s😜 snelle levering

   Jara Edwards van Muyen Avatar Jara Edwards van Muyen

  Bel ons: 0651060850