Over ons

Michelle

Über pUbercoach
pUber Leren leren expert

Samen een goed plan van aanpak maken voor begeleiding op maat? Nodig Michelle uit!

Na gewerkt te hebben als ZZP’er en voor een grote landelijke speler op het gebied van bijlessen en huiswerkbegeleiding besloot ik dat ik leerlingen écht persoonlijke aandacht wil geven. Daarom ben ik pUber gestart. Samen met een team van vakexperts sta ik ook graag voor jouw puber klaar!

Ik woon in Arnhem samen met mijn twee katten James en Lilli. Ze houden mij graag gezelschap als ik thuis werk. Ik word blij van lekker eten en series kijken. Daarnaast vind ik het heerlijk om boeken te luisteren. Ik heb al zo’n 200 luisterboeken verslonden. Ook kun je mij wekelijks vinden in het zwembad voor een fanatiek potje aqua fit.

Ik werk al jaren in het onderwijs en met pubers. Daar word ik helemaal blij van. Ik ben coach voor Slim plannen, leren en lezen en talentencoach. Daarom noem ik mijzelf pubercoach.

Michelle maakt graag kennis tijdens een gratis telefonische intake!

Hannah

Leren leren & plannen expert
pUber Leren leren expert

Hannah kan helpen met vakken zoals Engels, Nederlands, aardrijkskunde en biologie. Ze begeleidt vooral leerlingen met faalangst, weinig zelfvertrouwen en/of een extra uitdaging zoals ADHD.

Hannah is geduldig, weet dingen beeldend en creatief uit te leggen en werkt lekker praktisch.

Naast haar leerlingen houdt ze ook van haar werk als kunstenaar. Ze kreeg een 10 voor haar eindwerk aan de studie Autonome Beeldende Kunst in Maastricht en volgt op dit moment een pre-master Filosofie op de Radboud universiteit in Nijmegen.

Ze is ook nog eens hartstikke sportief en graag buiten, dus voor je ‘t weet wandel je een rondje door de buurt terwijl jullie woordjes leren!

Hannah geeft bijles in Arnhem en directe omgeving. Daarnaast is online begeleiding mogelijk.

Niels

Bètabrein
pUber Leren leren expert

Zijn bèta vakken zoals wiskunde (B), NaSk, natuurkunde of scheikunde jouw grootste nachtmerrie? Dan heb je Niels nodig! 

Niels neemt de tijd om de stof nogmaals uit te leggen, samen te oefenen en een goed plan van aanpak te maken om zelf verder te leren. Niels geeft veel voorbeelden en kan de stof ook goed visueel uitleggen. 

Hij heeft al een HBO diploma bouwkunde op zak maar wil dit jaar besteden aan het ontdekken van andere interesses en talenten. Daarom volgt hij, naast het begeleiden van leerlingen, een schrijfcursus. 

In zijn vrije tijd in Niels graag sportief bezig. Je kunt hem tegenkomen tijdens een rondje hardlopen of in de sportschool. Daarnaast schrijft hij graag.

Niels geeft bijles aan huis in o.a. Arnhem, Huissen, Elst en Velp. Ook is digitale bijles mogelijk.

Jaimy

Talenfanaat
pUber Leren leren expert

Heb je hulp nodig bij de talen of geschiedenis? Dan ben je bij Jaimy aan het juiste adres!

Ook kun je met Jaimy aan de slag met slim leren leren. Door zijn studie Rechtsgeleerdheid
weet Jaimy als geen ander hoe je lange stukken tekst kunt structureren en leren.

Tijdens bijlessen gaan jullie kijken naar wat jij het meest nodig hebt en welke leermethodes jou
het meeste helpen! Ook leerlingen met faalangst kunnen bij Jaimy terecht.

In zijn vrije tijd is Jaimy vooral bezig met muziek. Hij houdt enorm van gitaar spelen en het
schrijven van eigen nummers. Ook geniet hij erg van een leuke Netflix-serie of een drankje
met vrienden.

Jaimy geeft bijles in Arnhem en Nijmegen. Ook digitale bijles is bij hem een optie.

Inge

Bèta girl
pUber Leren leren expert

Zijn bèta vakken zoals wiskunde, NaSk, natuurkunde of scheikunde een flinke uitdaging? 

Inge neemt de tijd om de stof nogmaals uit te leggen, samen te oefenen en een goed plan van aanpak te maken om zelf verder te leren. Ook leerlingen met o.a. ADHD en Dyslexie kunnen bij Inge terecht voor begeleiding. 

Inge geeft al vijf jaar bijlessen en vindt het een uitdaging om leerlingen lastige stof uit te leggen. 

Na het behalen van haar VWO diploma heeft Inge een bachelor geneeskunde gedaan. Op dit moment studeert ze wiskunde en natuurkunde op de Radboud universiteit. 

Naast gamen en gitaarspelen vindt Inge het geweldig om uit vliegtuigen te springen met een parachute! Daarnaast houdt ze van paardrijden en kun je haar vaak vinden in de sportschool. 

Inge staat digitaal voor je klaar voor bijlessen en begeleiding op maat. 

Amber

AKA Mevrouw GS & NL
pUber Leren leren expert

Hulp nodig met Nederlands, Engels of geschiedenis? Of bij het maken van een goed plan van aanpak voor het leren voor toetsen? Dan staat Amber voor je klaar! 

Amber helpt je ook graag bij het kiezen van goede leermethodes en leert jou hoe je deze optimaal kunt inzetten. Ook basisschoolleerlingen kunnen met Amber aan de slag met begrijpend lezen. Daarnaast kunnen ook leerlingen met Dyslexie, ADHD of faalangst bij haar terecht.

Amber doet de docentenopleiding voor leraar geschiedenis én Nederlands tegelijkertijd. Voor haar studie reist ze meerdere keren per week helemaal naar Rotterdam!

Als ze vrij is spreekt Amber graag af met vriendinnen. In de vakanties gaat ze graag op reis om nieuwe landen en culturen te ontdekken.

Amber geeft bijles in Zevenaar, Duiven, Westervoort en Arnhem. Digitale bijles is ook mogelijk.

Plan een gratis kennismaking

Willen jullie gratis kennismaken en een proefbijles om te ontdekken of er een klik is? Stuur ons dan een berichtje, we plannen graag een moment met jullie in!

  Bijles Arnhem

  Iris

  AKA Mevrouw Engels
  pUber Leren leren expert

  Hulp nodig met het maken van een goed plan van aanpak? Dan kun je bij Iris terecht!

  Zij helpt je bij het kiezen van goede leermethodes en leert jou hoe je deze goed kunt inzetten. Daarnaast helpt Iris ook met vakken als Engels, Nederlands, Frans, Duits, wiskunde onderbouw en NaSk. 

  Ook voor begrijpend lezen en basisschoolbegeleiding zit jouw (pre)puber bij Iris goed. Daarnaast kunnen ook leerlingen met Dyslexie, ADHD of faalangst terecht bij Iris.

  Iris heeft ervaring met het begeleiden van leerlingen en een International Baccalaureate (IB) Cambridge English. Het begeleiden van pubers heeft Iris geïnspireerd om, na haar tweetalige VWO, docent Engels te worden. Ze is niet alleen goed in Engels maar ook in Nederlands, Duits en Frans. Daarnaast is ze een kei in bèta vakken. 

  In haar vrije tijd vindt Iris het leuk om te tekenen en verslind ze stapels Engelse boeken. Daarnaast kijkt ze graag films en series. 

  Iris geeft bijles aan huis in Arnhem, Elst, Nijmegen en Huissen. Daarnaast is online bijles bij Iris ook mogelijk.

  Rachella

  Alfa expert
  pUber Leren leren expert

  Bij Rachella zit je goed voor vakken zoals Nederlands, Engels en geschiedenis.

  Naast vakinhoudelijke uitleg helpt zij je ook graag met het maken van een goed plan van aanpak voor het leren voor toetsen. Want hoe leer je eigenlijk écht goed voor bijvoorbeeld een geschiedenistoets? Rachella is geduldig en legt de stof waar nodig op verschillende manieren uit.

  Ze is ook goed in begrijpend lezen, huiswerkbegeleiding en het coachen van leerlingen met een extra uitdaging zoals Dyslexie, ADHD of faalangst.

  Na haar VWO is Rachella meteen begonnen met een studie Psychologie op de Radboud universiteit in Nijmegen. Als ze vrij is bevindt ze zich regelmatig op grote hoogte tijdens het klimmen of boulderen.

  Rachella geeft bijles aan huis in Arnhem en Nijmegen en omliggende dorpen. Ook online bijlessen zijn mogelijk.

  Ada

  AKA Mevrouw geschiedenis
  pUber Leren leren expert

  Slim leren leren of vakinhoudelijk bijles nodig? Ada komt graag kennismaken!

  Ada is leren leren en plannen expert en docent geschiedenis.
  Zij kan jou helpen met bijvoorbeeld het maken van een goed plan van aanpak, visueel leren voor beelddenkers en slim leren. Voor bijvoorbeeld begrijpend lezen en vakken als maatschappijleer, aardrijkskunde en natuurlijk geschiedenis kun jij bij haar terecht.

  Sprekende voorbeelden, een uitgebreide uitleg en actief leren staan tijdens de bijles of coaching centraal.

  Als Ada vrij is houdt ze van lezen en gamen met haar kat op schoot. 

  Ada werkt in Arnhem en directe omgeving en is ook digitaal beschikbaar voor coaching en online bijlessen.  

  Celine

  Structuur lover
  pUber Leren leren expert

  Ben je niet zo goed in het plannen van jouw huiswerk maar wel gemotiveerd? Dan helpt Celine je graag met het maken van een goed plan van aanpak.

  Ook met vakken zoals economie, bedrijfseconomie, Engels, bio, Nederlands en geschiedenis kan ze je goed helpen.

  Celine vindt het leuk om dingen met (voor)beelden uit te leggen en is erg geduldig. Ook leerlingen met een extra uitdaging zoals Dyslexie, ADHD of faalangst kunnen bij Celine terecht.

  Naast haar studie Toegepaste psychologie houdt ze van wandelen, yoga en vintage winkeltjes afstruinen. Ook heeft Celine groene vingers en stekt graag haar eigen plantjes.

  Celine geeft bijles aan huis in o.a. Arnhem, Oosterbeek, Huissen en Velp. Ook is digitale bijles mogelijk.

  Babeth

  Planfanaat
  pUber Leren leren expert

  Hulp nodig met Nederlands, Engels. biologie of wiskunde? Of bij het maken van een goed plan van aanpak? Babeth staat voor je klaar! 

  Babeth helpt je graag bij het kiezen van goede leermethodes en leert jou hoe je deze optimaal kunt inzetten. Ze is zelf een enorme planfanaat en leert jou hoe jij ook goed kunt plannen.

  Ze is ook goed in begrijpend lezen, huiswerkbegeleiding en het coachen van leerlingen met een extra uitdaging zoals Dyslexie, ADHD of faalangst.

  Naast haar studie Psychologie aan de Radboud universiteit sport Babeth super veel. Tennissen, dansen, paardrijden en regelmatig een uurtje zweten in de sportschool.

  Babeth geeft bijles in Arnhem, Elst, Driel en Heteren. Digitale bijles is ook mogelijk.

  Lise

  Biologiebrein
  pUber Leren leren expert

  Vind je vakken zoals biologie, wiskunde (A), scheikunde of natuurkunde lastig? Lise staat graag voor je klaar!

  Ook voor begrijpend lezen en vakken zoals Engels en Nederlands geeft Lise begeleiding, zowel aan huis als online.

  Biologie vond Lise op de middelbare school zo leuk dat ze heeft besloten om toegepaste biologie te gaan studeren. Ze vindt het leuk om stof uit te leggen en samen te werken aan goede resultaten. 

  Naast vakinhoudelijke uitleg helpt ze je ook graag met het maken van een goed plan van aanpak voor het leren voor toetsen. Want hoe leer je eigenlijk écht goed voor bijvoorbeeld een biologietoets?

  Als ze vrij is vindt Lise het leuk om fantasy boeken te lezen. Ook is ze een fanatieke sporter en gaat ze graag paardrijden. 

  Lise geeft bijlessen aan huis in o.a. Arnhem, Huissen, Velp en Westervoort. Daarnaast is digitale begeleiding voor Lise ook mogelijk. 

  Jocelyn

  Studiecoach
  pUber Leren leren expert

  Hulp nodig met één van de verplichte basisvakken Nederlands, Engels of wiskunde? Of bij het maken van een goed plan van aanpak? Jocelyn staat voor je klaar! 

  Jocelyn helpt je graag bij het kiezen van goede leermethodes en leert jou hoe je deze optimaal kunt inzetten. Daarnaast is Jocelyn ook goed in huiswerkbegeleiding en het coachen van leerlingen met een extra uitdaging zoals Dyslexie, ADHD of faalangst.

  Na een carrière als communicatiemedewerker besloot Jocelyn een ander pad te kiezen. Ze start binnenkort met een studie voor docent op het voortgezet onderwijs. 

  Haar vrije tijd besteed Jocelyn het liefst met haar gezin. Met z’n allen de deur uit of juist thuis vindt ze heerlijk. Als ze tijd heeft vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn met de naaimachine.

  Jocelyn geeft ‘s avonds bijles aan huis in Arnhem zuid en Elst.

  Michelle A

  Deutscher Experte
  pUber Leren leren expert

  Heb jij moeite met de Duitse taal? Dan ben je bij Michelle aan het goede adres.

  Verder kan Michelle jou ook helpen bij vakken zoals Nederlands, geschiedenis, aardrijkskunde en economie. Verder kan zij jou ook helpen met het plannen en structureren van jouw schoolwerk.

  Ook begeleidt ze leerlingen met faalangst, dyslexie, taalontwikkelingsstoornis en/of een extra uitdaging zoals ADHD en autisme.

  Michelle zit in haar laatste jaar van de opleiding Social Work aan de HAN en heeft een passie voor het begeleiden van kinderen en jongeren.

  Ze is sociaal, geduldig, houdt van een grapje en is altijd op zoek naar de krachten van de leerlingen. Samen met jou gaat zij op zoek naar de leermethode die bij jou past.

  In haar vrije tijd is ze veel bezig met haar twee hondjes, staat ze graag in de keuken en houdt ze van gezelligheid met familie en vrienden.

  Michelle geeft bijles in Huissen en de gemeente Lingewaard, Elst en Arnhem. Ook is digitaal bijles mogelijk.

  Bashir

  Wetenschap topper
  pUber Leren leren expert

  Bij Bashir zit je goed voor vakken zoals wiskunde A en B, natuurkunde, scheikunde, economie, bedrijfseconomie, informatica, techniek en biologie.’

  Naast vakinhoudelijke uitleg helpt hij ook graag met het maken van een goed plan van aanpak voor het leren voor toetsen. Want hoe leer je eigenlijk écht goed voor bijvoorbeeld een wiskundetoets? Bashir is rustig en geduldig, legt de stof begrijpelijk uit en werkt erg nauwkeurig.

  Bashir is goed in een bijzondere combinatie van vakken. Hij studeert bio-informatica op de HAN Hoogeschool.

  Bashir is super sportief. Je kunt hem tegenkomen in de sportschool of de boxring. Ook geniet hij van het lezen van non-fictie boeken en het kijken van documentaires en films. Je kunt hem blij maken met lekker eten.

  Voor bijles aan huis in Arnhem kun je bij Bashir terecht. Ook is digitale bijles mogelijk.

  Plan een gratis kennismaking

  Willen jullie gratis kennismaken en een proefbijles om te ontdekken of magische klik er is? Stuur ons dan een berichtje, we plannen graag een moment met jullie in!