Over ons

Bijles Michelle Pouwels Arnhem

Michelle

Über pUbercoach

Samen een goed plan van aanpak maken voor begeleiding op maat? Nodig Michelle uit!

Na gewerkt te hebben als ZZP’er en voor een grote landelijke speler op het gebied van bijlessen en huiswerkbegeleiding besloot ik dat ik leerlingen écht persoonlijke aandacht wil geven. Daarom ben ik pUber gestart. Samen met een team van vakexperts sta ik ook graag voor jouw puber klaar!

Ik woon in Arnhem samen met mijn twee katten James en Lilli. Ze houden mij graag gezelschap als ik thuis werk. Ik word blij van lekker eten en series kijken. Daarnaast vind ik het heerlijk om boeken te luisteren. Ik heb al zo’n 200 luisterboeken verslonden. Ook kun je mij wekelijks vinden in het zwembad voor een fanatiek potje aqua fit.

Ik werk al jaren in het onderwijs en met pubers. Daar word ik helemaal blij van. Ik ben coach voor Slim plannen, leren en lezen en talentencoach. Daarom noem ik mijzelf pubercoach. Ik geef ook vakinhoudelijke bijlessen.

Tijdens een gratis intake met mini bijles leer ik jullie graag kennen!

Bijles geschiedenis arnhem nijmegen

Ada

Geschiedenis gekkie

Slim leren leren of vakinhoudelijk bijles nodig? Ada komt graag kennismaken!

Ada is leren leren en plannen expert en docent geschiedenis.
Zij kan jou helpen met bijvoorbeeld het maken van een goed plan van aanpak, visueel leren voor beelddenkers en slim leren. Voor bijvoorbeeld begrijpend lezen en vakken als maatschappijleer, aardrijkskunde en natuurlijk geschiedenis kun jij bij haar terecht.

Sprekende voorbeelden, een uitgebreide uitleg en actief leren staan tijdens de bijles of coaching centraal. Ada staat ook klaar voor leerlingen met bijvoorbeeld ADD, ADHD of ASS. 

Naast haar baan bij pUber Bijles werkt ze ook voor stichting LeukOmteLeren, daar begeleidt Ada leerlingen uit groep 8. Als ze vrij is houdt ze van lezen en gamen met haar kat op schoot. 

Ada werkt in Arnhem en directe omgeving en is ook digitaal beschikbaar voor coaching en online bijlessen.  

Bijles Nijmegen aan huis

Iris

English lover

Hulp nodig met het maken van een goed plan van aanpak? Dan kun je bij Iris terecht!

Zij helpt je bij het kiezen van goede leermethodes en leert jou hoe je deze goed kunt inzetten. Daarnaast helpt Iris ook met vakken als Engels, Nederlands, Frans, Duits, wiskunde onderbouw en NaSk. 

Ook voor begrijpend lezen en basisschoolbegeleiding zit jouw (pre)puber bij Iris goed. Daarnaast kunnen ook leerlingen met Dyslexie, ADHD of faalangst terecht bij Iris.

Iris heeft ervaring met het begeleiden van leerlingen en een International Baccalaureate (IB) Cambridge English. Het begeleiden van pubers heeft Iris geïnspireerd om, na haar tweetalige VWO, docent Engels te worden. Ze is niet alleen goed in Engels maar ook in Nederlands, Duits en Frans. Daarnaast is ze een kei in bèta vakken. 

In haar vrije tijd vindt Iris het leuk om te tekenen en verslind ze stapels Engelse boeken. Daarnaast kijkt ze graag films en series. 

Iris geeft bijles aan huis in Arnhem, Elst, Lent, Nijmegen en Huissen. Daarnaast is online bijles bij Iris ook mogelijk.

Bijles aan huis Nijmagene

Merel

Huiswerkbegeleiding topper

Samen met Merel ontdekken welke leermethodes goed bij je passen?

Vakinhoudelijke bijles nodig? Merel helpt je ook graag met vakken zoals wiskunde onderbouw, Nederlands, Frans en maatschappijleer/-wetenschappen.

Door haar studie toegepaste psychologie is ze een kei in motiveren. Daarnaast heeft ze veel geduld en kan ze de stof goed op verschillende manieren uitleggen. Ook voor vaardigheden zoals plannen en leren leren kun je bij haar terecht. Samen met Merel kun je ontdekken welke leermethodes goed bij jou passen.

Ook leerlingen met ADHD, ADD, Dyslexie, ASS en/of faalangst kunnen bij Merel terecht.

In haar vrije tijd is Merel graag creatief bezig, bijvoorbeeld door te tekenen en schilderen. Verder kun je haar regelmatig op het badmintonveld vinden. 

Merel geeft bijles in o.a. Nijmegen, Arnhem, Lent, Huissen, Elst en online bijlessen. 

Bijles aan huis Arnhem Nijmegen

Inge

Leren leren & plannen expert

Zijn bèta vakken zoals wiskunde, NaSk, natuurkunde of scheikunde een flinke uitdaging? 

Inge neemt de tijd om de stof nogmaals uit te leggen, samen te oefenen en een goed plan van aanpak te maken om zelf verder te leren. Ook leerlingen met o.a. ADHD en Dyslexie kunnen bij Inge terecht voor begeleiding. 

Inge geeft al vijf jaar bijlessen in diverse vakken en begeleidt ook leerlingen die moeite hebben met het maken van een goed plan van aanpak en leren leren. Ze vindt het een uitdaging om leerlingen lastige stof uit te leggen en leuk om met pubers te werken. 

Na het behalen van haar VWO diploma heeft Inge een bachelor geneeskunde gedaan. Ze is twee jaar geleden gestart met een studie wiskunde en natuurkunde op de Radboud universiteit. 

Naast gamen en gitaarspelen vindt Inge het geweldig om uit vliegtuigen te springen met een parachute! Daarnaast houdt ze van paardrijden en kun je haar vaak vinden in de sportschool. 

Inge staat digitaal voor je klaar voor bijlessen en begeleiding op maat. 

Bijles aan huis Arnhem Nijmegen

Lise

Biologie gekkie

Vind je vakken zoals biologie, wiskunde (A), scheikunde of natuurkunde lastig? Lise staat graag voor je klaar!

Ook voor begrijpend lezen en vakken zoals Engels en Nederlands geeft Lise begeleiding, zowel aan huis als online.

Biologie vond Lise op de middelbare school zo leuk dat ze heeft besloten om toegepaste biologie te gaan studeren. Ze vindt het leuk om stof uit te leggen en samen te werken aan goede resultaten. 

Als ze vrij is vindt Lise het leuk om fantasy boeken te lezen. Ook is ze een fanatieke sporter en gaat ze graag paardrijden. 

Lise geeft bijlessen aan huis in o.a. Arnhem, Huissen, Velp en Westervoort. Daarnaast is digitale begeleiding voor Lise ook mogelijk. 

Bashir

Wetenschap topper

Bij Bashir zit je goed voor vakken zoals wiskunde A en B, natuurkunde, scheikunde, economie, bedrijfseconomie, informatica, techniek en biologie.’

Naast vakinhoudelijke uitleg helpt hij ook graag met het maken van een goed plan van aanpak voor het leren voor toetsen. Want hoe leer je eigenlijk écht goed voor bijvoorbeeld een wiskunde toets? Bashir is rustig en geduldig, legt de stof begrijpelijk uit en werkt erg nauwkeurig.

Bashir is goed in een bijzondere combinatie van vakken. Hij studeert bio-informatica op de HAN Hoogeschool.

Bashir is super sportief. Je kunt hem tegenkomen in de sportschool of de boxring. Ook geniet hij van het lezen van non-fictie boeken en het kijken van documentaires en films. Je kunt hem blij maken met lekker eten.

Voor bijles aan huis in Arnhem kun je bij Bashir terecht. Ook is digitale bijles mogelijk.

Niels

Bètabrein

Zijn bèta vakken zoals wiskunde (B), NaSk, natuurkunde of scheikunde jouw grootste nachtmerrie? Dan heb je Niels nodig! 

Niels neemt de tijd om de stof nogmaals uit te leggen, samen te oefenen en een goed plan van aanpak te maken om zelf verder te leren. Niels geeft veel voorbeelden en kan de stof ook goed visueel uitleggen. 

Hij heeft al een HBO diploma bouwkunde op zak maar wil dit jaar besteden aan het ontdekken van andere interesses en talenten. Daarom volgt hij, naast het begeleiden van leerlingen, een schrijfcursus. 

In zijn vrije tijd in Niels graag sportief bezig. Je kunt hem tegenkomen tijdens een rondje hardlopen of in de sportschool. Daarnaast schrijft hij graag.

Niels geeft bijles aan huis in o.a. Arnhem, Huissen, Elst en Velp. Ook is digitale bijles mogelijk.

Jocelyn

Studiecoach

Hulp nodig met één van de verplichte basisvakken Nederlands, Engels of wiskunde? Of bij het maken van een goed plan van aanpak? Jocelyn staat voor je klaar! 

Jocelyn helpt je graag bij het kiezen van goede leermethodes en leert jou hoe je deze optimaal kunt inzetten. Daarnaast is Jocelyn ook goed in huiswerkbegeleiding en het coachen van leerlingen met een extra uitdaging zoals Dyslexie, ADHD of faalangst.

Na een carrière als communicatiemedewerker besloot Jocelyn een ander pad te kiezen. Ze start binnenkort met een studie voor docent op het voortgezet onderwijs. 

Haar vrije tijd besteed Jocelyn het liefst met haar gezin. Met z’n allen de deur uit of juist thuis vindt ze heerlijk. Als ze tijd heeft vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn met de naaimachine.

Jocelyn geeft bijles aan huis in o.a. Arnhem, Elst, Lent en Huissen.

Plan een gratis kennismaking

Willen jullie gratis kennismaken en een proefbijles om te ontdekken of er een klik is? Stuur ons dan een berichtje, we plannen graag een moment met jullie in!