Over ons

Bijles Michelle Pouwels Arnhem

Michelle

Leren leren & plannen expert
Über pUbercoach

Na gewerkt te hebben als ZZP’er en voor een grote landelijke speler op het gebied van bijlessen en huiswerkbegeleiding besloot ik dat ik leerlingen écht persoonlijke aandacht wil geven. Daarom ben ik pUber gestart. Samen met een team van vakexperts sta ik ook graag voor jouw puber klaar!

Ik woon in Arnhem samen met mijn twee katten James en Lilli. Ze houden mij graag gezelschap als ik thuis werk. Ik word blij van lekker eten en series kijken. Daarnaast vind ik het heerlijk om boeken te luisteren. Ik heb al zo’n 200 luisterboeken verslonden. Ook kun je mij wekelijks vinden in het zwembad voor een fanatiek potje aqua fit.

Ik werk al jaren in het onderwijs en met pubers. Daar word ik helemaal blij van. Ik ben coach voor Slim plannen, leren en lezen en talentencoach. Daarom noem ik mijzelf pubercoach. Ik geef ook vakinhoudelijke bijlessen, bijvoorbeeld voor geschiedenis, aardrijkskunde, Engels en economie. Tijdens een gratis intake met mini bijles leer ik jullie graag kennen!

bijles aan huis arnhem

Marga

Bèta vakspecialist
Basisschool bijlessen

Vind jij economie, wiskunde B, rekenen, natuurkunde of wiskunde A super lastig en kun je wel wat hulp gebruiken? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een goed plan van aanpak en leren leren? Dan kun je rekenen op Marga!

Marga is bijna klaar met haar master onderwijswetenschappen. Volgend schooljaar gaat ze starten met de PABO omdat ze meer in contact wil staan met leerlingen. En dat is ook de reden dat ze naast haar studie bijlessen geeft.

Naast bijlessen in bèta vakken kan ze ook helpen met plannen en leren leren. Ook voor huiswerkbegeleiding en bijles voor groep 7 en 8 kun je bij haar terecht.

Ze is muzikaal en creatief. Ze speelt gitaar, gaat graag naar het theater en wordt blij van lezen. Daarnaast vindt het ze het heerlijk om te sporten.

Zowel aan huis in oa Arnhem, Huissen, Elst en Velp als digitaal staat Marga ook graag klaar voor jou! Kennismaken? Vraag dan een gratis intakegesprek en proef bijles aan! 

Bijles Nijmegen aan huis

Iris

Talen & Bèta vakspecialist
Leren leren & plannen expert

Hulp nodig met het maken van een goed plan van aanpak? Dan kun je bij Iris terecht! Zij helpt je bij het kiezen van goede leermethodes en leert jou hoe je deze goed kunt inzetten. Daarnaast helpt Iris ook met vakken als Engels, Nederlands, Frans, Duits, wiskunde en NaSk. 

Ook voor begrijpend lezen en basisschoolbegeleiding zit jouw (pre)puber bij Iris goed. Daarnaast kunnen ook leerlingen met Dyslexie, ADHD of faalangst terecht bij Iris.

Iris heeft ervaring met het begeleiden van leerlingen en een International Baccalaureate (IB) Cambridge English. Het begeleiden van pubers heeft Iris geïnspireerd om, na haar tweetalige VWO, docent Engels te worden. Ze is niet alleen goed in Engels maar ook in Nederlands, Duits en Frans. Daarnaast is ze een kei in bèta vakken. 

In haar vrije tijd vindt Iris het leuk om te tekenen en verslind ze stapels Engelse boeken. Daarnaast kijkt ze graag films en series. 

Iris geeft bijles aan huis in Arnhem, Elst, Lent, Nijmegen en Huissen. Daarnaast is digitale begeleiding voor Inge ook mogelijk.

Bijles online wiskunde

Ivar

Bèta vakspecialist
Wiskunde topper

Voor bèta vakken zoals scheikunde, wiskunde, economie, aardrijkskunde en biologie ben je bij Ivar helemaal aan het juiste adres!

Na zijn VWO heeft hij voor wiskunde B, biologie en scheikunde extra certificaten op VWO niveau gehaald. Eerst heeft hij wiskunde gestuurd maar op dit moment is hij druk met ontdekken wat hij nog meer leuk vindt.

Ivar kan goed en geduldig uitleggen en neemt hiervoor de tijd. Als je het niet begrijpt legt hij het gewoon nog een keer uit op een andere manier!

Ivar staat graag digitaal voor leerlingen klaar, dat werkt namelijk hartstikke goed. Doordat je samen aan de stof werkt vliegt te tijd voorbij. Dat is echt heel anders dan tijdens de digitale lessen.

Bijles aan huis Arnhem Nijmegen

Inge

Talen & bèta vakspecialist
Leren leren & plannen expert

Zijn bèta vakken zoals wiskunde, NaSk, natuurkunde of scheikunde een flinke uitdaging?  Inge neemt de tijd om de stof nogmaals uit te leggen, samen te oefenen en een goed plan van aanpak te maken om zelf verder te leren. Ook leerlingen met o.a. ADHD en Dyslexie kunnen bij Inge terecht voor begeleiding. 

Inge geeft al vijf jaar bijlessen in diverse vakken en begeleidt ook leerlingen die moeite hebben met het maken van een goed plan van aanpak en leren leren. Ze vindt het een uitdaging om leerlingen lastige stof uit te leggen en leuk om met pubers te werken. 

Inge staat digitaal voor je klaar voor bijlessen en begeleiding op maat. 

Na het behalen van haar VWO diploma heeft Inge een bachelor geneeskunde gedaan. Ze is twee jaar geleden gestart met een studie wiskunde en natuurkunde op de Radboud universiteit. 

Naast gamen en gitaarspelen vindt Inge het geweldig om uit vliegtuigen te springen met een parachute! Daarnaast houdt ze van paardrijden en kun je haar vaak vinden in de sportschool. 

Bijles aan huis Arnhem Nijmegen

Lise

Bèta vakspecialist
Biologie topper

Vind je vakken zoals biologie, wiskunde (A), scheikunde of natuurkunde lastig? Lise staat graag voor je klaar! Ook voor Engels en Nederlands geeft Lise begeleiding, zowel aan huis als online. 

Biologie vond Lise op de middelbare school zo leuk dat ze heeft besloten om toegepaste biologie te gaan studeren. Ze vindt het leuk om stof uit te leggen en samen te werken aan goede resultaten. 

Als ze vrij is vindt Lise het leuk om fantasy boeken te lezen. Ook is ze een fanatieke sporter en gaat ze graag paardrijden. 

Lise geeft bijlessen aan huis in o.a. Arnhem, Huissen, Velp en Westervoort. Daarnaast is digitale begeleiding voor Lise ook mogelijk. 

Neem contact met ons op

Willen jullie gratis kennismaken en een proefbijles om te ontdekken of er een klik is? Stuur ons dan een berichtje, we plannen graag een moment met jullie in!