Over ons

Michelle

Über pUbercoach
pUber Leren leren expert

Samen een goed plan van aanpak maken voor begeleiding op maat? Nodig Michelle uit!

Na gewerkt te hebben als ZZP’er en voor een grote landelijke speler op het gebied van bijlessen en huiswerkbegeleiding besloot ik dat ik leerlingen écht persoonlijke aandacht wil geven. Daarom ben ik pUber gestart. Samen met een team van begeleiders sta ik ook graag voor jouw puber klaar!

Ik woon in Arnhem samen met mijn twee katten James en Lilli. Ze houden mij graag gezelschap als ik thuis werk. Ik word blij van lekker eten en series kijken. Daarnaast vind ik het heerlijk om boeken te luisteren. Ik heb al zo’n 200 luisterboeken verslonden. Ook kun je mij wekelijks vinden in het zwembad voor een fanatiek potje aqua fit.

Ik werk al jaren in het onderwijs en met pubers. Daar word ik helemaal blij van. Ik begeleid leerlingen met een complexe hulpvraag.

Michelle maakt graag kennis tijdens een gratis telefonische intake!

Hannah

Leren leren & plannen expert
pUber Leren leren expert

Hannah kan helpen met vakken zoals Engels, Nederlands, aardrijkskunde en biologie. Ze begeleidt vooral leerlingen met faalangst, weinig zelfvertrouwen en/of een extra uitdaging zoals ADHD.

Hannah is geduldig, weet dingen beeldend en creatief uit te leggen en werkt lekker praktisch.

Naast haar leerlingen houdt ze ook van haar werk als kunstenaar. Ze kreeg een 10 voor haar eindwerk aan de studie Autonome Beeldende Kunst in Maastricht en volgt op dit moment een pre-master Filosofie op de Radboud universiteit in Nijmegen.

Ze is ook nog eens hartstikke sportief en graag buiten, dus voor je ‘t weet wandel je een rondje door de buurt terwijl jullie woordjes leren!

Hannah geeft bijles in Arnhem en directe omgeving. Daarnaast is online begeleiding mogelijk.

Niels

Bètabrein
pUber Leren leren expert

Zijn bèta vakken zoals wiskunde (B), NaSk, natuurkunde of scheikunde jouw grootste nachtmerrie? Dan heb je Niels nodig! 

Niels neemt de tijd om de stof nogmaals uit te leggen, samen te oefenen en een goed plan van aanpak te maken om zelf verder te leren. Niels geeft veel voorbeelden en kan de stof ook goed visueel uitleggen. 

Hij heeft al een HBO diploma bouwkunde op zak maar wil dit jaar besteden aan het ontdekken van andere interesses en talenten. Daarom volgt hij, naast het begeleiden van leerlingen, een schrijfcursus. 

In zijn vrije tijd is Niels graag sportief bezig. Je kunt hem tegenkomen tijdens een rondje hardlopen of in de sportschool. Daarnaast schrijft hij graag.

Niels geeft bijles aan huis in o.a. Arnhem, Huissen, Elst en Velp. Ook is digitale bijles mogelijk.

Jaimy

Talenfanaat
pUber Leren leren expert

Heb je hulp nodig bij de talen of geschiedenis? Dan ben je bij Jaimy aan het juiste adres!

Ook kun je met Jaimy aan de slag met slim leren leren. Door zijn studie Rechtsgeleerdheid
weet Jaimy als geen ander hoe je lange stukken tekst kunt structureren en leren.

Tijdens bijlessen gaan jullie kijken naar wat jij het meest nodig hebt en welke leermethodes jou
het meeste helpen! Ook leerlingen met faalangst kunnen bij Jaimy terecht.

In zijn vrije tijd is Jaimy vooral bezig met muziek. Hij houdt enorm van gitaar spelen en het
schrijven van eigen nummers. Ook geniet hij erg van een leuke Netflix-serie of een drankje
met vrienden.

Jaimy geeft bijles in Arnhem en Nijmegen. Ook digitale bijles is bij hem een optie.

Inge

Bèta girl
pUber Leren leren expert

Zijn bèta vakken zoals wiskunde, NaSk, natuurkunde of scheikunde een flinke uitdaging? 

Inge neemt de tijd om de stof nogmaals uit te leggen, samen te oefenen en een goed plan van aanpak te maken om zelf verder te leren. Ook leerlingen met o.a. ADHD en Dyslexie kunnen bij Inge terecht voor begeleiding. 

Inge geeft al vijf jaar bijlessen en vindt het een uitdaging om leerlingen lastige stof uit te leggen. 

Na het behalen van haar VWO diploma heeft Inge een bachelor geneeskunde gedaan. Op dit moment studeert ze wiskunde en natuurkunde op de Radboud universiteit. 

Naast gamen en gitaarspelen vindt Inge het geweldig om uit vliegtuigen te springen met een parachute! Daarnaast houdt ze van paardrijden en kun je haar vaak vinden in de sportschool. 

Inge staat digitaal voor je klaar voor bijlessen en begeleiding op maat. 

Amber

AKA Mevrouw GS & NL
pUber Leren leren expert

Hulp nodig met Nederlands, Engels of geschiedenis? Of bij het maken van een goed plan van aanpak voor het leren voor toetsen? Dan staat Amber voor je klaar! 

Amber helpt je ook graag bij het kiezen van goede leermethodes en leert jou hoe je deze optimaal kunt inzetten. Ook basisschoolleerlingen kunnen met Amber aan de slag met begrijpend lezen. Daarnaast kunnen ook leerlingen met Dyslexie, ADHD of faalangst bij haar terecht.

Amber doet de docentenopleiding voor leraar geschiedenis én Nederlands tegelijkertijd. Voor haar studie reist ze meerdere keren per week helemaal naar Rotterdam!

Als ze vrij is spreekt Amber graag af met vriendinnen. In de vakanties gaat ze graag op reis om nieuwe landen en culturen te ontdekken.

Amber geeft bijles in Zevenaar, Duiven, Westervoort en Arnhem. Digitale bijles is ook mogelijk.

Plan een gratis kennismaking

Willen jullie gratis kennismaken en een proefbijles om te ontdekken of er een klik is? Stuur ons dan een berichtje, we plannen graag een moment met jullie in!

Leyah

International mind
pUber Leren leren expert

Leyah is een toegewijde studiebegeleider met een passie voor talen, maatschappijleer en bèta vakken in de onder- en bovenbouw.

Haar enthousiaste aanpak maakt haar bijzonder geschikt voor het begeleiden van leerlingen die hulp nodig hebben bij het plannen en organiseren van hun studie. Met een achtergrond in European Studies, China Studies, een International Baccalaureate (IB), Cambridge English en ervaring aan een Franse universiteit in Canada, brengt Leyah een internationaal perspectief naar haar lessen.

Naast haar betrokkenheid bij het onderwijs is Leyah een muzikant die graag haar liefde voor muziek deelt met haar leerlingen. Ze is ook een natuurliefhebber die geniet van ontspannende wandelingen door het bos. Deze eigenschappen maken haar benaderbaar en zorgen voor een ontspannen leeromgeving.

Leyah woont momenteel in Arnhem en is beschikbaar voor bijles zowel aan huis als online. Of je nu worstelt met planning, een extra steuntje nodig hebt bij talen of andere vakken, Leyah staat klaar om je te begeleiden.

Bijles Arnhem

Iris

AKA Mevrouw Engels
pUber Leren leren expert

Hulp nodig met het maken van een goed plan van aanpak? Dan kun je bij Iris terecht!

Zij helpt je bij het kiezen van goede leermethodes en leert jou hoe je deze goed kunt inzetten. Daarnaast helpt Iris ook met vakken als Engels, Nederlands, Frans, Duits, wiskunde onderbouw en NaSk. 

Ook voor begrijpend lezen en basisschoolbegeleiding zit jouw (pre)puber bij Iris goed. Daarnaast kunnen ook leerlingen met Dyslexie, ADHD of faalangst terecht bij Iris.

Iris heeft ervaring met het begeleiden van leerlingen en een International Baccalaureate (IB) Cambridge English. Het begeleiden van pubers heeft Iris geïnspireerd om, na haar tweetalige VWO, docent Engels te worden. Ze is niet alleen goed in Engels maar ook in Nederlands, Duits en Frans. Daarnaast is ze een kei in bèta vakken. 

In haar vrije tijd vindt Iris het leuk om te tekenen en verslind ze stapels Engelse boeken. Daarnaast kijkt ze graag films en series. 

Iris geeft bijles aan huis in Arnhem, Elst, Nijmegen en Huissen. Daarnaast is online bijles bij Iris ook mogelijk.

Rachella

Alfa expert
pUber Leren leren expert

Bij Rachella zit je goed voor vakken zoals Nederlands, Engels en geschiedenis.

Naast vakinhoudelijke uitleg helpt zij je ook graag met het maken van een goed plan van aanpak voor het leren voor toetsen. Want hoe leer je eigenlijk écht goed voor bijvoorbeeld een geschiedenistoets? Rachella is geduldig en legt de stof waar nodig op verschillende manieren uit.

Ze is ook goed in begrijpend lezen, huiswerkbegeleiding en het coachen van leerlingen met een extra uitdaging zoals Dyslexie, ADHD of faalangst.

Na haar VWO is Rachella meteen begonnen met een studie Psychologie op de Radboud universiteit in Nijmegen. Als ze vrij is bevindt ze zich regelmatig op grote hoogte tijdens het klimmen of boulderen.

Rachella geeft bijles aan huis in Arnhem en Nijmegen en omliggende dorpen. Ook online bijlessen zijn mogelijk.

Ada

AKA Mevrouw geschiedenis
pUber Leren leren expert

Slim leren leren of vakinhoudelijk bijles nodig? Ada komt graag kennismaken!

Ada is leren leren en plannen expert en docent geschiedenis.
Zij kan jou helpen met bijvoorbeeld het maken van een goed plan van aanpak, visueel leren voor beelddenkers en slim leren. Voor bijvoorbeeld begrijpend lezen en vakken als maatschappijleer, aardrijkskunde en natuurlijk geschiedenis kun jij bij haar terecht.

Sprekende voorbeelden, een uitgebreide uitleg en actief leren staan tijdens de bijles of coaching centraal.

Als Ada vrij is houdt ze van lezen en gamen met haar kat op schoot. 

Ada werkt in Arnhem en directe omgeving en is ook digitaal beschikbaar voor coaching en online bijlessen.  

Celine

Structuur lover
pUber Leren leren expert

Ben je niet zo goed in het plannen van jouw huiswerk maar wel gemotiveerd? Dan helpt Celine je graag met het maken van een goed plan van aanpak.

Ook met vakken zoals economie, bedrijfseconomie, Engels, bio, Nederlands en geschiedenis kan ze je goed helpen.

Celine vindt het leuk om dingen met (voor)beelden uit te leggen en is erg geduldig. Ook leerlingen met een extra uitdaging zoals Dyslexie, ADHD of faalangst kunnen bij Celine terecht.

Naast haar studie Toegepaste psychologie houdt ze van wandelen, yoga en vintage winkeltjes afstruinen. Ook heeft Celine groene vingers en stekt graag haar eigen plantjes.

Celine geeft bijles aan huis in o.a. Arnhem, Oosterbeek, Huissen en Velp. Ook is digitale bijles mogelijk.

Babeth

Planfanaat
pUber Leren leren expert

Hulp nodig met Nederlands, Engels. biologie of wiskunde? Of bij het maken van een goed plan van aanpak? Babeth staat voor je klaar! 

Babeth helpt je graag bij het kiezen van goede leermethodes en leert jou hoe je deze optimaal kunt inzetten. Ze is zelf een enorme planfanaat en leert jou hoe jij ook goed kunt plannen.

Ze is ook goed in begrijpend lezen, huiswerkbegeleiding en het coachen van leerlingen met een extra uitdaging zoals Dyslexie, ADHD of faalangst.

Naast haar studie Psychologie aan de Radboud universiteit sport Babeth super veel. Tennissen, dansen, paardrijden en regelmatig een uurtje zweten in de sportschool.

Babeth geeft bijles in Arnhem, Elst, Driel en Heteren. Digitale bijles is ook mogelijk.

Lise

Biologiebrein
pUber Leren leren expert

Vind je vakken zoals biologie, wiskunde (A), scheikunde of natuurkunde lastig? Lise staat graag voor je klaar!

Ook voor begrijpend lezen en vakken zoals Engels en Nederlands geeft Lise begeleiding, zowel aan huis als online.

Biologie vond Lise op de middelbare school zo leuk dat ze heeft besloten om toegepaste biologie te gaan studeren. Ze vindt het leuk om stof uit te leggen en samen te werken aan goede resultaten. 

Naast vakinhoudelijke uitleg helpt ze je ook graag met het maken van een goed plan van aanpak voor het leren voor toetsen. Want hoe leer je eigenlijk écht goed voor bijvoorbeeld een biologietoets?

Als ze vrij is vindt Lise het leuk om fantasy boeken te lezen. Ook is ze een fanatieke sporter en gaat ze graag paardrijden. 

Lise geeft bijlessen aan huis in o.a. Arnhem, Huissen, Velp en Westervoort. Daarnaast is digitale begeleiding voor Lise ook mogelijk. 

Paioo

Wetenschapdeler
pUber Leren leren expert

Paioo is een liefhebber van grote vragen over o.a. het ontstaan van het leven en de wetten van de natuur. Door zijn geïnteresseerde aard, weet hij veel van vakken als biologie en scheikunde; vrijwel alles wat met natuurwetenschappen te maken heeft vind hij fantastisch.

De complexiteit van de onderwerpen is voor hem niet te gek. Graag brengt hij het op een eenvoudige manier over naar anderen. Dit doet hij vanuit passie, want hij is ervan overtuigd dat de vakken die je leert niet alleen leuk zijn voor het halen van je diploma, maar ook zeker voor het begrijpen van de wereld om ons heen.

Paioo helpt je graag met leren en wil ook vooral aan je laten zien dat leren leuk kan zijn. Zelf noemt hij dit ook ontdekken.

Naast het geven van bijles volgt hij de studie Analist Chemisch-fysisch / Biologisch medisch, dat naadloos aansluit op zijn interessegebied.

Paioo is beschikbaar voor leerlingen in heel Arnhem en Oosterbeek. Online bijles is ook mogelijk voor hem.

Michelle A

Deutscher Experte
pUber Leren leren expert

Heb jij moeite met de Duitse taal? Dan ben je bij Michelle aan het goede adres.

Verder kan Michelle jou ook helpen bij vakken zoals Nederlands, geschiedenis, aardrijkskunde en economie. Verder kan zij jou ook helpen met het plannen en structureren van jouw schoolwerk.

Ook begeleidt ze leerlingen met faalangst, dyslexie, taalontwikkelingsstoornis en/of een extra uitdaging zoals ADHD en autisme.

Michelle zit in haar laatste jaar van de opleiding Social Work aan de HAN en heeft een passie voor het begeleiden van kinderen en jongeren.

Ze is sociaal, geduldig, houdt van een grapje en is altijd op zoek naar de krachten van de leerlingen. Samen met jou gaat zij op zoek naar de leermethode die bij jou past.

In haar vrije tijd is ze veel bezig met haar twee hondjes, staat ze graag in de keuken en houdt ze van gezelligheid met familie en vrienden.

Michelle geeft bijles in Huissen en de gemeente Lingewaard, Elst en Arnhem. Ook is digitaal bijles mogelijk.

Arwen

Lijstjes liefhebber
pUber Leren leren expert

Hulp nodig bij plannen of hoe je goed kan leren? Arwen helpt je graag.

Daarnaast biedt zij vakinhoudelijk hulp bij vakken zoals Engels (ook Cambridge), Nederlands, (bedrijfs)economie, Duits, geschiedenis en wiskunde A.

Arwen houdt van het maken van lijstjes en overzichten en is dan ook goed in plannen en leren.

Naast haar studie psychologie aan het Radboud houdt ze van lezen en al haar kamerplanten. In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen of langs de kringloop.

Voor bijles in Nijmegen of Arnhem kan je bij Arwen terecht. Ook is online bijles mogelijk.

Online bijles leren leren

Sofie

Binas Belg
pUber Leren leren expert

Heb jij hulp nodig met bètavakken zoals wiskunde, natuurkunde, scheikunde of biologie? Dan zit je bij Sofie goed!

Sofie is geduldig en neemt de tijd om de stof goed uit te leggen of samen te oefenen. Daarnaast helpt ze ook met de aanpak van deze vakken, zodat je zelf verder kan leren.

Na haar ASO, equivalent met het VWO, in België afgerond te hebben, is Sofie verhuisd naar Nijmegen om Natuur- en sterrenkunde te gaan studeren aan de Radboud Universiteit.

In haar vrije tijd houdt Sofie van YA-boeken lezen, een leuke Netflix-serie kijken of is ze met een drankje te vinden bij haar vrienden.

Sofie geeft bijles aan huis in Arnhem en Nijmegen. Ook is digitale bijles een optie.

Thijs

Proefjesprof
pUber Leren leren expert

Loop je vast op economie, natuurkunde, scheikunde of wiskunde, dan is Thijs de reddende engel.

Thijs neemt de ruimte om te oefenen, te plannen en de stof visueel te maken. Om de stof goed te begrijpen improviseert Thijs met huis, tuin en keukenmiddelen leuke proefjes.

Hij heeft al een ervaring als techneut tijdens zijn opleiding Werktuigbouwkunde, maar vind met mensen werken veel leuker. Dit jaar is hij naast bijles geven, ook bezig met het zoeken naar een carrièrepad waar hij gelukkig van wordt. Muziek en fietsen behoren tot zijn passie.

Thijs geeft bijles in Arnhem en omgeving.

Sjoerd

Manusje-van-alles
pUber Leren leren expert

Sjoerd staat klaar om jou te begeleiden bij huiswerkproblemen en het ontwikkelen van een effectieve studieplanning.

Geduldig en analytisch, ziet Sjoerd het als een uitdaging om enthousiasme en zelfvertrouwen te stimuleren. Hij bouwt samen met jou steigers richting jouw doelen en breekt ze daarna weer af.

Hoewel zijn specialisme Engels is, kun je bij Sjoerd ook terecht voor Nederlands, biologie, aardrijkskunde, rekenwiskunde-onderwijs en algemene huiswerkbegeleiding.

Met een achtergrond in een bèta-profiel op het TVWO en een universitaire studie Engels, volgt Sjoerd momenteel een omscholing tot docent in het primair onderwijs.

Naast zijn deeltijd studie geniet Sjoerd van softwarematig muziek produceren, natuurwandelingen en gamen.

Sjoerd werkt in Nijmegen en omgeving, en biedt ook online coaching en bijlessen aan.

Maartje

Sociale duizendpoot
pUber Leren leren expert

Maartje biedt ondersteuning voor vakken zoals aardrijkskunde, biologie, wiskunde, Nederlands en Engels, maar ze is ook bereid om bij andere vakken ondersteuning te bieden. Ze kan ook helpen bij het plannen om stress te verminderen en doelen te bereiken.

Maartje heeft al enige ervaring opgedaan in het geven van bijles aan basisschoolkinderen en leerlingen in de eerste klas van de middelbare school. Ze staat ook open voor de mogelijkheid om oudere leerlingen te ondersteunen.

Maartje woont in een prachtige buurt in Nijmegen en volgt de studie Social Work aan de HAN, met als specialisatie Samenleving en Welzijn. Ze bevindt zich momenteel in haar laatste jaar van de studie.

In haar vrije tijd geniet Maartje van schilderen en wandelen. Ze brengt graag tijd door met haar vriend, vrienden en familie.

Maartje biedt bijles aan in de regio’s Nijmegen, Elst en Arnhem.

Nicole

Scholenspecialist
pUber Leren leren expert

Voor hulp met de basisschool, met of zonder rugzakje, kun je vertrouwen op de expertise van Nicole!

Ook voor de middelbare school is Nicole bereid te helpen met diverse talen. Maar ook met informatica, wiskunde A of leren leren!

Je wordt tijdens de bijlessen aan de hand genomen en er wordt gekeken naar wat voor jouw de beste manier van leren is. Als gevolg hiervan ga je met een goed gevoel je toets in en misschien haal je wel een super hoog cijfer!

Naast het geven van bijles studeert Nicole Logopedie aan de HAN en heeft ze de ambitie om als ze afgestudeerd is de PABO te volgen.

Om te ontspannen tekent Nicole graag of maakt ze een puzzeltje. Ook is dansen één van de dingen die ze graag doet als ze de ruimte ervoor heeft! 

Nicole geeft bijles aan huis in o.a. Arnhem, Velp, Oosterbeek en Duiven. 

Amber

Cultuurlinguïst
pUber Leren leren expert

Heb jij moeite met vakken zoals Nederlands en Engels of aardrijkskunde en geschiedenis? Of vind je juist een planning maken en je hieraan houden lastig? Amber helpt je er graag bij!

Samen met jou wil ze een goed gestructureerde planning neerzetten, waar je je ook nog eens echt aan kan houden. Ze denkt graag met je mee om zo een goede balans tussen school en vrije tijd te ontwikkelen. Ook leerlingen met o.a. Dyslexie kunnen bij Amber terecht.

Na het behalen van haar HAVO diploma heeft ze tussenjaar gehad en is nu bezig met de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Amber spendeert haar vrije tijd graag met lezen en houdt ontzettend van koken en bakken. Ook spreekt ze graag af met vriendinnen voor een kop koffie of om lekker te shoppen.

Voor fysieke bijles is Amber breed beschikbaar. Dat geeft ze namelijk in Arnhem, Nijmegen en de omliggende dorpen. Ook digitale bijles is mogelijk.

Nynke

Text Buster
pUber Leren leren expert

Zijn lange teksten je grootste nachtmerrie? Nynke staat klaar om je te helpen bij begrijpend lezen! Daarnaast liggen o.a. aardrijkskunde, geschiedenis, rekenen en Engels ook in haar straatje.

Nynke helpt jou graag met de skills te ontwikkelen om de plek van de juiste antwoorden te vinden. Zodat ook buiten de bijlessen om, je uiteindelijk jezelf kan tillen naar een hoger niveau.

Als studente op de Pabo vindt ze lesgeven helemaal geweldig, hoe kan het ook anders?! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en in de bijlessen kan ze gericht een stukje extra aandacht voor de leerlingen die dat nodig hebben.

Naast het bijlessen geven en bezig zijn met haar studie kan Nynke zich uren vermaken met tekenen, een rondje buiten maken en de gezelligheid opzoeken van vrienden.

Bij Nynke kan je aankloppen voor fysieke lessen in Nijmegen. Daarnaast is ze ook online beschikbaar voor een digitale bijles.

Lieke

Planadviseur
pUber Leren leren expert

Lieke kan goed helpen bij vakken als onder andere Engels, geschiedenis en aardrijkskunde. Ook met vragen rondom planningen en leren kan je goed bij Lieke terecht.

Lieke is zeer geduldig en gaat graag gezamenlijk met jou op zoek naar de leermethode die het beste bij jou past. Een persoonlijke aanpak staat hoog in haar vaandel dus.

Lieke studeert pedagogiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen op de campus in Nijmegen. In haar vrije tijd is ze veel bezig met muziek maken en daarnaast verzorgd ze paarden.

Avontuurlijk is ze ook, want voor haar studie heeft ze een tussenjaar gehad waarin ze helemaal langs de oostkust van Australië heeft gereisd!

Lieke geeft bijles in Arnhem/Oosterbeek en directe omgeving. Maar ook is digitale begeleiding mogelijk.

Sou

History lover
pUber Leren leren expert

Heb je hulp nodig met vakken zoals geschiedenis, aardrijkskunde of Engels? Dan kan Sou je daarbij helpen!

Sou is geduldig en weet dat het leren soms wat humor kan gebruiken! Daarom probeert ze het leren zo leuk mogelijk te maken door te kijken hoe jij het best leert en het allemaal interessanter te maken door in te spelen op jouw interesses.

Sou heeft twee jaar PABO gedaan op de HAN voordat ze besloot dat ze toch wat anders wou doen – en ze studeert nu archeologie aan het Saxion. Daarom kan ze het beste helpen met geschiedenis! Ondanks het feit dat ze de PABO niet meer doet, is les geven en helpen iets waar ze altijd van blijft genieten.

Sou doet in haar vrije tijd veel aan tekenen, schrijven en lezen. Ze luistert constant naar muziek en gaat graag gezellig met vrienden uiteten.

Sou geeft bijles in Arnhem en directe omgeving. Ook is digitale bijles mogelijk.

Carlijn

Alfamotivator
pUber Leren leren expert

Heb jij hulp nodig met aardrijkskunde, geschiedenis, Engels of Nederlands? Dan kun je bij Carlijn terecht!

Loop je tegen deze vakken aan? Take it easy want Carlijn is zeer geduldig en helpt graag met het uitleggen van deze vakken en neemt de tijd om te oefenen. Zo draagt ze bij aan het leerproces, dat soms net wat meer aandacht vereist voor het ene vak dan voor het andere vak. Ook voor basisschoolleerlingen staat ze klaar om te helpen met alle vakken.

Carlijn studeert nu de PABO aan de HAN in Arnhem. Hierdoor heeft ze al enige ervaring met lesgeven en uitleggen en is ze erg enthousiast om leerlingen te helpen.

In haar vrije tijd spreekt Carlijn graag met vriendinnen af. Verder leest ze graag boeken of kijkt een leuke film of serie en muziek luisteren vindt ze ook erg leuk.

Voor fysieke bijles is Carlijn beschikbaar in Arnhem en omgeving. Ook is online bijles mogelijk.

Sophie

Wiskundefanaat
pUber Leren leren expert

Heb je moeite met wiskunde, biologie, talen of plannen? Dan kan Sophie je misschien wel helpen!

Sophie heeft een flinke wiskundeknobbel en vind wiskunde ook heel leuk! Op het VWO heeft ze zelfs 2 verschillende wiskundevakken gevolgd, wiskunde B en D. Sophie heeft tweetalig onderwijs gevolgd en een IB Literature en Language diploma, dus ook met talen als Engels en Frans kan je goed bij haar terecht.

Na het VWO is Sophie direct begonnen met een studie Geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze leert daar veel over het menselijk lichaam, dus ook met biologie kan Sophie je goed helpen.

Sophie is al 10 jaar vaak op het korfbalveld te vinden, om zelf te spelen en jeugdtrainingen te geven. Ze is gek op herfst en vind niks zo fijn als met een warme kop thee en de kaarsjes aan in een goed boek te duiken.

Sophie geeft bijles aan huis in Arnhem en Nijmegen en omgeving. Ook online begeleiding is bij Sophie mogelijk.

Plan een gratis kennismaking

Willen jullie gratis kennismaken en een proefbijles om te ontdekken of er een klik is? Stuur ons dan een berichtje, we plannen graag een moment met jullie in!