Bijles basisschool

Begeleiding voor leerlingen op de basisschool

Kan jouw (pre)puber wel wat hulp gebruiken bij bijvoorbeeld begrijpend lezen, spelling, woordenschat en of rekenen? Onze begeleiders staan ook graag voor jullie klaar vanaf groep 5.

Een investering in basiskennis en vaardigheden op de basisschool is de beste basis voor het voortgezet onderwijs.

Een bijles duurt, afhankelijk van de spanningsboog van de leerling, één tot anderhalf uur. Dit zorgt voor optimale opname van de stof en concentratie. Tussendoor houden we twee keer een paar minuten pauze, dan is er tijd om even te kletsen. 

We hebben ontzettend veel leuke aanvullende leermiddelen voor de bijlessen. Denk aan spelletjes, stappenplannen, kaarten, boeken en tijdschriften. Dit maakt de bijlessen leuk, gevarieerd en super leerzaam.

  • Bijles begrijpend lezen
  • Bijles spelling
  • Bijles woordenschat
  • Bijles rekenen
  • Bijles Engels
  • Huiswerkbegeleiding
  • Leren leren

Voor basisschoolleerlingen is het altijd mogelijk om verschillende vakken en vaardigheden te combineren. Samen bepalen we de juiste mix.

Engels leren woordjes basisschool

Benieuwd naar de begeleiders? Bekijk hier ons team met bijles begeleiders.

Bijles aan huis in Arnhem, Nijmegen en omgeving:

Bijles aan huis in de regio Arnhem: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Arnhem Schuytgraaf, Schaarsbergen, Velp, Elst, Huissen, Rozendaal, Driel, Heteren en Oosterbeek
Bijles aan huis in de regio Nijmegen: Nijmegen, Lent, Wijchen, Beuningen, Weurt, Oosterhout en Berg & dal.

Online bijles & coaching

Online bijles: Vanaf groep 7. Doordat we nog flexibeler kunnen plannen met digitale bijles is dit ook een goede optie voor last-minute hulp en leerlingen met een drukke agenda.

Intakegesprek + mini bijles – Gratis & vrijblijvend

Een intakegesprek duurt anderhalf uur en bestaat uit 2 delen. Een uur samen met jou, jouw zoon/dochter en Michelle om kennis te maken. Ook maken we een start met het talentenplan. Dit is een persoonlijk plan van aanpak om doelgericht te werken.

Ook krijgt jouw puber een half uur een mini bijles voor een goede start en indruk. Indien deze bijles met Michelle is vindt deze direct na de intake plaats. Als een andere coach beter is in het vak plannen we een proefles in met de vakexpert. Want we zijn er van overtuigd dat een goede klik de basis is voor goede hulp.

Is jouw zoon of dochter nog niet overtuigd? We zijn hartstikke leuk, dus nodig ons gewoon uit voor een vrijblijvende intake. Dat neemt vaak veel vooroordelen en vervelende verwachtingen vaak voor een groot deel weg!

bijles basisschool arnhem