Slim leren coach

Slim leren coach

Coaching op maat, omdat iedere puber z’n eigen uitdagingen heeft!

Hallo ouder,

Weet jouw zoon of dochter gewoon niet hoe je het beste kunt leren? Wil jouw dochter ook niks van jou aannemen? Of weet jouw dochter gewoon niet hoe ze het kan aanpakken? Worden samenvattingen soms geschreven door jou in plaats van jouw puber? of wordt er vooral gelezen om te leren?

Puber heeft 2 dagen keihard gestampt en toch een 4,5 gehaald.

Puber gefrustreerd en teleurgesteld…. 

Lezen is de meest gekozen methode om te leren, maar ok de minst effectieve leermethode. Zonde van de moeite en tijd dus! Wij helpen jouw puber om te leren leren: echt slim en effectief te leren. Meteen na de eerste coaching kan jouw puber aan de slag met slim leren. Dat betekend dat tijd goed wordt besteedt en er dus in minder tijd meer wordt geleerd. Fijn, want zo blijft er meer tijd over voor leuke dingen! En natuurlijk zonder mobiele telefoon in de buurt.

Het uitgangspunt voor Slim leren coaching is het talentenplan. Samen met jou en jouw puber maken we dit talentenplan om te ontdekken, visualiseren en vastleggen waar we aan willen werken. Samen bepalen we welke vaardigheden belangrijk zijn om onder de knie te krijgen en op welke gebieden de coach kan helpen. Vervolgens starten we met de bijles aan huis of digitaal.

Voor Slim leren coaching zijn alle leerlingen op het voortgezet onderwijs welkom, van het VMBO, HAVO en VWO. Ook voor pubers die net gestart zijn met een vervolgopleiding is Slim leren coaching geschikt. Daarnaast helpen we ook leerlingen uit groep 7 en 8, handig voor toetsen en de brugklas.

Bijles aan huis in Arnhem, Nijmegen en omgeving:

Bijles aan huis in de regio Arnhem: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Arnhem Schuytgraaf, Schaarsbergen, Velp, Elst, Huissen, Rozendaal, Driel, Heteren en Oosterbeek
Bijles aan huis in de regio Nijmegen: Nijmegen, Lent, Wijchen, Beuningen, Weurt, Oosterhout en Berg & dal.

Online bijles & coaching

Online bijles: Overal, gewoon vanuit huis of school, bijvoorbeeld tijdens een tussenuur. Doordat we nog flexibeler kunnen plannen met digitale bijles is dit ook een goede optie voor last-minute hulp en leerlingen met een drukke agenda.

Gratis intakegesprek en mini coaching aanvragen

Benieuwd naar ons en wat wij doen?
Een intakegesprek duurt 90 minuten en bestaat uit 2 delen. Eerst gaan we een uur samen met jou en jouw zoon/dochter & eindbaas Michelle om de tafel om kennis te maken en een start te maken met het talentenplan. Dit is een persoonlijk plan van aanpak op maat om doelgericht te werken. Daarna gaan we meteen een half uur aan de slag met een mini mini plan coaching. Zo kan jouw puber de komende wee meteen een goede start maken. Deze intake is gratis en vrijblijvend.

Slim leren leren in Arnhem
Bijles leren leren in Arnhem
Bijles leren leren in Arnhem

Hé puber,

Wil jij leren hoe je goed kunt leren? Dan helpt jouw persoonlijke coach je om waardevolle vaardigheden te leren, we noemen dat ook: leren leren. Wist je dat lezen de meest gekozen maar minst slimme leermethode is? Jouw persoonlijke coach leert jou om voor de volgende toetsen echt slim te leren!

Meteen na de eerste coaching ga jij zelf aan de slag met slim leren. Dat betekent dat jij actief gaat leren en jouw tijd slim gaat gebruiken, meer leren in minder tijd. En dat is chill, want zo hou je meer tijd over om te chillen.

Samen maken we een talentenplan om te bepalen waar jij graag naar toe wil. Welke doelen wil je echt graag zelf bereiken? Welke nieuwe dingen wil jij kunnen? Een slimme samenvatting maken? Handig leren voor wiskunde? Eindelijk alle woordjes kennen? Misschien heb je er nu wel meteen één in gedachte! 

Lezen = geen leren

Zegt Michelle echt al-tijd…