Hoe bedank je een leerkracht?

Hoe bedank je een leerkracht?

Hoe bedank je een leerkracht?

Het schooljaar loopt op zijn einde en dat betekent tijd om onze geweldige juffen, meesters en mentoren te bedanken. Ze hebben zich het hele jaar ingezet om ons te leren, te inspireren en te begeleiden. Een klein gebaar van waardering kan veel betekenen. Denk aan een lief kaartje met een persoonlijke boodschap of een zelfgemaakte tekening. Ook op de middelbare school krijgen veel mentoren en leraren een kleinigheidje van leerlingen. In dit blog delen we inspiratie voor een leuke cadeautjes tot €12 voor de juf, meester of mentor.

  • Ook leraren maken foutjes: Iedere leraar kan een setje uitwisbare markeerstiften of uitwisbare pennen met blauwe en rode vullingen om na te kijken waarderen. Een praktisch cadeau voor volgend schooljaar. Check de uitwisbare markeerstiften en uitwisbare pennen.
  • Piece of cake: Een bakmix om een cake te maken is een leuk cadeautje voor een leraar die houdt van koken of creatief is. Voor een lekkere start van de zomervakantie! Check de cakemix.
  • De zomer is niet compleet zonder ijs! Misschien wel nog leuker dan de cakemix is de ijsmix! Zo kan de leraar de keuken induiken voor heerlijk zelfgemaakt vanille of aarbeienijs. Check de ijsmix.
  • Chocolade is altijd goed: Een leuk cadeautje voor een mentor, juf of meester is een chocoladereep met een leuke wikkel, bijvoorbeeld met ‘Jij bent goud waard’ of ‘Alsjeblieft voor jou een dankjewel’. Bekijk alle chocoladerepen.

Veel plezier met het uitzoeken van een leuk cadeautje 🙂