Thuis of digitaal

Bijles aan huis

Bijles in Nijmegen, Arnhem en omgeving

Bijles aan huis: We komen aan huis voor bijlessen in de volgende plaatsen: 
– Regio’s Arnhem, Nijmegen: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Arnhem Schuytgraaf, Schaarsbergen, Velp, Elst, Huissen, Rozendaal, Driel, Heteren en Oosterbeek
Bijles aan huis in de regio Nijmegen: Nijmegen, Nijmegen Dukenburg, Lent, Wijchen, Beuningen, Weurt, Oosterhout en Berg & dal.

Bijles Online

Online bijles: Overal, gewoon vanuit huis of school, bijvoorbeeld tijdens een tussenuur. 

We weten dat digitale, klassikale les niet altijd even goed werkt. Gelukkig werkt één op één bijles en coaching wél goed digitaal. Tijdens de bijlessen is er namelijk alle tijd voor extra uitleg en vragen stellen. Online bijles is ook handig om te plannen in een tussenuur! Doordat we nog flexibeler kunnen plannen met online bijles is dit ook een goede optie voor last-minute hulp en leerlingen met een drukke agenda.

Wij staan graag voor jouw puber klaar!

Willen jullie een gratis en vrijblijvende intake en eerste bijles? Stuur ons een bericht, dan maken we binnenkort graag kennis! Nadat we kennis hebben gemaakt kunnen we een goed advies geven. Ook gaan de vakexpert en puber altijd meteen even aan de slag om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken of de magische klik er is!