pUber aanpak

De aanpak van pUber

Begeleiding op maat

✓ Inclusief Slimme schoolspullen

Diverse aanvullende leermaterialen

Samen met jou en jouw puber bepalen we welke begeleiding we inzetten. Wij werken écht op maat. Het combineren van verschillende vormen van begeleiding is bij ons dan gewoon mogelijk.

Aanvullende leermaterialen

Voor leerlingen op het voortgezet onderwijs hebben we bijvoorbeeld onze Download & print producten voor bijvoorbeeld het maken van aantekeningen, een samenvatting voor formules of grammatica of een tijdlijn. Daarnaast ontvangen leerlingen altijd onze pUber Slimme planagenda om een goed plan van aanpak te maken. Ook hebben we aanvullende boeken voor bijvoorbeeld Nederlands en allerlei examenbundels.

Voor leerlingen in de bovenbouw van de basisschool hebben we bijvoorbeeld tijdschriften, spelletjes, stappenplannen, werkbladen en nog veel meer. Zo kunnen we samen slim aan de slag en extra oefenen op een leuke, speelse manier. Dit zorgt voor leuke bijlessen. Want van saaie bijlessen houden wij niet!

1,5 uur per bijles

Onze bijlessen duren altijd 1,5 uur. Uit onze ervaring blijkt dat dit de minimale tijd is die nodig is voor een goede, effectieve bijles met optimale concentratie. Bijlessen van 2 uur zijn in overleg ook mogelijk. Bijlessen kunnen wekelijks of om de week gepland worden op vaste momenten. Ook is het in overleg mogelijk om flexibel te plannen, bijvoorbeeld tijdens tussenuren.

Verschillende vakken en vaardigheden

Het is mogelijk om verschillende vakken en vaardigheden te combineren binnen één pakket. Vaak is dit mogelijk bij één vaste begeleider. Indien nodig werken twee begeleiders samen voor de perfecte mix. Is er hulp nodig bij plannen maar ook bijles voor wiskunde? Geen probleem! Een keer tussendoor extra hulp nodig voor een geschiedenis toets? Ook daar bedenken we graag een oplossing voor! De pUber experts denken graag met jouw puber mee. Wij werken écht op maat.

Delen binnen ‘t gezin

Uniek: Je mag een pakket verdelen binnen het gezin onder meerdere pubers! Bijvoorbeeld 20 keer bijles wiskunde voor jouw dochter en 20 keer een coaching en bijles Nederlands voor jouw zoon.

Extra gemotiveerde start

Rond de start van de begeleiding zorgen we voor een pakketje met schoolspullen op maat. De slimme schoolspullen kunnen zowel zelfstandig als tijdens de bijles worden gebruikt. Daarnaast zorgt het voor een extra gemotiveerde start van de begeleiding.

pUber leerlingen krijgen 10% korting op de producten uit de webwinkel. Zo kunnen jullie voordelig bijvoorbeeld extra flitskaartjes of markeerbriefjes aanschaffen.

Foto: Mamascrapelle

Bijles aan huis

Bijles aan huis in Arnhem, Nijmegen en omgeving:

Bijles aan huis in de regio Arnhem: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Arnhem Schuytgraaf, Schaarsbergen, Velp, Elst, Huissen, Rozendaal, Driel, Heteren en Oosterbeek
Bijles aan huis in de regio Nijmegen: Nijmegen, Lent, Wijchen, Beuningen, Weurt, Oosterhout en Berg & dal.

Online bijles & coaching

Online bijles: Overal, gewoon vanuit huis of school, bijvoorbeeld tijdens een tussenuur. Doordat we nog flexibeler kunnen plannen met online bijles is dit ook een goede optie voor last-minute hulp en leerlingen met een drukke agenda.

Gratis intake & proefbijles

Een intake en proefbijles zijn altijd gratis en vrijblijvend.
We vinden het belangrijk om te ontdekken of er een klik is en om een goed, passend advies te geven. Daarom bieden wij altijd een persoonlijk intakegesprek om kennis te maken. Zo kunnen we de beste begeleider vinden voor jouw zoon/dochter. Daarna mag jouw puber zelf oordelen of onze begeleiding fijn is tijdens de gratis proefbijles. Ook kunnen ze dan meteen een goede start maken en elkaar beter te leren kennen.

Onze tarieven

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze begeleiding en onze scherpe tarieven. Daarom kun je onze tarieven gewoon online vinden. Bekijk tarieven…

Bijles aan huis Arnhem Nijmegen schoolspullen

Intakegesprek + 1e bijles plannen

Willen jullie een gratis en vrijblijvende intake en eerste bijles? Stuur ons een bericht, dan maken we binnenkort graag kennis! Nadat we kennis hebben gemaakt kunnen we een goed advies geven. Ook gaan de vakexpert en puber altijd meteen even aan de slag om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken of de magische klik er is!

    review bijles arnhem