Voor onderwijsprofessionals

Voor onderwijsprofessionals

Planagenda’s, flitskaartjes en andere slimme schoolspullen voor scholen

Planagenda’s inkopen voor het voortgezet onderwijs

Ben jij onderwijsprofessional en op zoek naar planagenda’s voor jouw leerlingen? Dan kun je onze pUber Slimme planagenda, aangepast met het logo van jouw school of bedrijf, inkopen. 

De Slimme planagenda van pUber bevat niet alleen een agenda maar ook een deel om huiswerk in te plannen. Wat zo uniek is aan onze planagenda? Behalve wat wordt ook hoe ingepland, oftewel een actieve leermethode. De planner bevat voldoende pagina’s voor een half schooljaar (22 weken). De planpagina’s zijn prikkelarm vormgegeven zonder onnodige fratsen.

De slimme planagenda bevat één stappenplan voor het plannen van huiswerk en één voor het inplannen van toetsen inclusief leermomenten. Daarnaast is er een stappenplan om de tijd goed te besteden en zijn er tips om de planner optimaal te gebruiken. Dit wordt nog eens toegelicht in een online uitlegvideo.

Bestellen speciaal voor onderwijsprofessionals, scholen en huiswerkinstituten kan al vanaf 50 stuks met een eigen omslag. Het groot inkopen van planners voor jouw school kan met flinke korting, oplopend tot maar liefst 50%. 

Een goed plan is een goed begin en dat is immers ‘t halve werk! 

– Iedere docent

Gratis een inkijkexemplaar van de Slimme planagenda en de inkoopprijzen aanvragen? Dat kan! Stuur ons een mailtje en je ontvangt binnen een week een pakket vol inspiratie en onze producten natuurlijk!

Flitskaartjes / Flashcards inkopen voor scholen

Flitskaartjes groot inkopen voor jouw klas, school, bijlesinstituut of huiswerkbegeleiding? Onze flitskaartjes zijn uniek door de twee verschillend gekleurde zijden. Hierdoor wordt sorteren en leren nog eenvoudiger.

Flitskaartjes kunnen worden ingezet voor alle vakken en op enorm veel verschillende manieren. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de flitskaartjes ontvangen jullie bij de flitskaartjes een handige handleiding met een basis uitleg en meer dan tien manieren om met flitskaartjes te leren en tips en toepassingen per type vak. Deze handleiding is digitaal en kan onbeperkt geprint worden.

De kaartjes zijn gemaakt van dik, 300 grams papier en geschikt voor pen, potlood en markeerstift. Ook niet onbelangrijk: onze flitskaartjes zijn vrij van onnodige prikkels zoals vlaggetjes, tekeningen of reclame. Op flitskaartjes groot inkopen is korting tot 25% mogelijk. Tot 2.000 flitskaartjes per keer kun je online in onze webshop bestellen, deze zijn super voordelig geprijsd. 

Gratis een inkijkexemplaar van de Slimme planagenda en de inkoopprijzen aanvragen? Dat kan! Stuur ons een mailtje en je ontvangt binnen een week een pakket vol inspiratie en onze producten natuurlijk!

planagenda voorgezet onderwijs
Flitskaartjes groot inkopen onderwijs
planagenda voorgezet onderwijs

Meer informatie over de pUber Slimme planner

Zoals jij als geen ander weet is voor leerlingen in het voortgezet onderwijs plannen ontzettend belangrijk. Vaak weten leerlingen niet goed hoe ze dit kunnen aanpakken. Ook ontbreken de juiste middelen. Want een gewone agenda is niet geschikt om te plannen. Daarom hebben wij met een team van onderwijs professionals dé ultieme planner gemaakt om slim te plannen. De planner heeft een A4 formaat zodat er genoeg ruimte is voor een hele week in één oogopslag, verdeeld over twee pagina’s. 

De dagelijkse planning bestaat uit drie delen: Toetsen, huiswerk af en vandaag doen. 

Speciaal voor toetsen (en deadlines voor bijvoorbeeld werkstukken) is er het blok ‘toetsen’. Er is ruimte voor drie toetsen. 

Voor het huiswerk dat af moet zijn is er het blok ‘Huiswerk af’. Hier is ruimte voor maakwerk dat af moet voor vijf verschillende vakken. 

Voor de leer- maak- en leestaken is ruimte onder ‘Vandaag doen’. Iedere taak duurt (maximaal) een half uur. 

Huiswerk en toetsen worden genoteerd in de planner. Daarna worden meteen één of meerdere momenten ingepland om hieraan te werken. Er is bij leerwerk ook ruimte voor het invullen van een leermethode. 

In de planner staat een stap voor stap uitleg om de Slimme planner optimaal in te zetten. Zowel voor het invullen van de planner als het indelen van tijd en opdelen van stof.

Een slimme planner bevat 22 weken en is dus geschikt voor een half schooljaar. Waarom niet een heel jaar? Omdat het dan een dik, zwaar boek wordt. En dat vinden we super onhandig en onze leerlingen waren het daar helemaal mee eens. 

De Slimme planner heeft een lekkere dikke maar zachte kaft met matte afwerking. De bladzijden zijn extra dik zodat het lekker schrijft. 

Meer informatie over onze Flitskaartjes

De flitskaartjes zijn 8,5 x 5,5 centimeter en gemaakt van dik, 300 grams papier. De flitskaartjes zijn geschikt voor alle vakken. In de digitale handleiding hebben wij ruim tien manieren verzameld om flitskaartjes te gebruiken bij het leren. Deze handleiding kun je delen met leerlingen om de flitskaartjes optimaal in te zetten.

Wil jij Slimme planagenda of flitskaartjes inkopen voor jouw leerlingen? Zowel scholen als aanvullende onderwijsaanbieders zoals orthopedagogen, remedial teachers en begeleiders die huiswerkbegeleiding of bijles geven zijn welkom.

Gratis een inkijkexemplaar van de Slimme planagenda en de inkoopprijzen aanvragen? Dat kan! Stuur ons een mailtje en je ontvangt binnen een week een pakket vol inspiratie en onze producten natuurlijk!

planner voorgezet onderwijs
planner voorgezet onderwijs
schoolagenda middelbare school

Cadeautje voor de klas

Zoek je een leuke cadeautje voor de hele klas? Wij hebben alle leuke cadeautjes voor jouw klas op een rijtje gezet! Leuk voor het einde van het schooljaar, kerst of een ander feestelijk moment. Zet in de opmerkingen bij jouw bestelling dat het voor de klas is, dan pakken wij alle cadeautjes feestelijk in.