Bijles zaakvakken

Bijles zaakvakken: Geschiedenis, aardrijkskunde enz

Voor bijles geschiedenis, aardrijkskunde of economie kunnen jullie bij pUber aankloppen. Onze zaakvakken experts zijn ontzettend goed in deze vakken en helpen graag met persoonlijke uitleg, zo vaak als nodig. 

Voor bijles geschiedenis, aardrijkskunde of economie kunnen jullie bij pUber aankloppen. Onze zaakvakken experts zijn ontzettend goed in deze vakken en helpen graag met persoonlijke uitleg, zo vaak als nodig. 

Een bijles duurt anderhalf uur, dit zorgt voor optimale opname van de stof en concentratie. Tussendoor houden we twee keer een paar minuten pauze, dan is er tijd om even te kletsen. 

We hebben diverse handig download en print producten om te gebruiken om slim te leren. Natuurlijk ontvangen onze leerlingen deze! Denk bijvoorbeeld aan een tijdlijn voor geschiedenis of een handig formulier om notities te maken tijdens de les.

  • Bijles geschiedenis
  • Bijles aardrijkskunde
  • Bijles maatschappijleer of maatschappijwetenschappen
  • Bijles economie 
  • Bijles bedrijfseconomie
  • Bijles begrijpend lezen

Bij ons kun je hulp krijgen voor meerdere vakken en vaardigheden. Meestal is dit mogelijk met één begeleider.

Geschiedenis leren
aardrijkskunde bijles arnhem

Benieuwd naar de begeleiders die goed zijn in talen? Bekijk hier ons team met bijles begeleiders.

Bijles aan huis in Arnhem en omgeving

Bijles aan huis in de regio Arnhem: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Arnhem Schuytgraaf, Schaarsbergen, Velp, Elst, Huissen, Roosendaal, Driel, Heteren en Oosterbeek

Digitale bijlessen & coaching

Tijdens de Corona periode hebben we gemerkt dat online onderwijs aan een hele klas niet altijd even goed werkt, maar digitale bijles wel.  Digitale bijles: Overal, gewoon vanuit huis of school, bijvoorbeeld tijdens een tussenuur. 

Intakegesprek + mini bijles – Gratis & vrijblijvend

Een intakegesprek duurt anderhalf uur en bestaat uit 2 delen. Een uur samen met jou, jouw zoon/dochter en Michelle om kennis te maken. Ook maken we een start met het talentenplan. Dit is een persoonlijk plan van aanpak om doelgericht te werken.

Ook krijgt jouw puber een half uur een mini bijles voor een goede start en indruk. Indien deze bijles met Michelle is vindt deze direct na de intake plaats. Als een andere coach beter is in het vak plannen we een proefles in met de vakexpert.

Puber nog niet overtuigd? We zijn hartstikke leuk, dus nodig Michelle gewoon uit voor een vrijblijvende intake. Dat neemt vaak veel vooroordelen en vervelende verwachtingen bij pubers weg.