Bijles talen

Bijles talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans

Voor bijles Engels, Nederlands, Frans, Duits en begrijpend lezen zitten jullie bij pUber goed. Onze vakexperts zijn ontzettend goed in deze vakken en helpen graag met persoonlijke uitleg en tips, zo vaak als nodig. 

Een bijles duurt anderhalf uur, dit zorgt voor optimale opname van de stof en concentratie. Tussendoor houden we twee keer een paar minuten pauze, dan is er tijd om even te kletsen. 

Iedere pUber leerling ontvangt bij de start van de bijlessen een pakket met schoolspullen op maat. Dit zorgt voor een extra gemotiveerde start! Ook hebben we allerlei handige extra hulpmiddelen, zoals download en print formulieren voor een grammatica samenvatting of het maken van aantekeningen tijdens de les. Deze ontvangen onze leerlingen natuurlijk zonder extra kosten.

Meer informatie over bijles begrijpend lezen.

  • Bijles Nederlands
  • Bijles spelling/taal
  • Bijles Engels 
  • Bijles Frans
  • Bijles Duits
  • Bijles Nederlands begrijpend lezen 
  • Bijles Nederlands NT2
  • Bijles begrijpend lezen leerlingen met Dyslexie
Engels leren voor beelddenkers

Benieuwd naar de begeleiders die goed zijn in talen? Bekijk hier ons team met bijles begeleiders.

Bijles aan huis in Arnhem, Nijmegen en omgeving:

Bijles aan huis in de regio Arnhem: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Arnhem Schuytgraaf, Schaarsbergen, Velp, Elst, Huissen, Rozendaal, Driel, Heteren en Oosterbeek
Bijles aan huis in de regio Nijmegen: Nijmegen, Lent, Wijchen, Beuningen, Weurt, Oosterhout en Berg & dal.

Online bijles & coaching

Online bijles: Overal, gewoon vanuit huis of school, bijvoorbeeld tijdens een tussenuur. Doordat we nog flexibeler kunnen plannen met online bijles is dit ook een goede optie voor last-minute hulp en leerlingen met een drukke agenda.

Gratis intake gesprek

Kan jouw puber wel wat hulp gebruiken bij Nederlands begrijpend lezen of Engels? Plan dan nu een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Michelle is gespecialiseerd in Dyslexie en visuele stress (komt vaak voor bij leerlingen met Dyslexie, Dyscalculie, ADHD en ADD) en geeft ook Nederlands begrijpend lezen en Engels speciaal voor leerlingen met dyslexie.

Een intake duurt anderhalf uur en bestaat uit een kennismaking, het maken van een talentenplan en een mini bijles voor een goede start. Tijdens deze intake bespreken we ook welke strippenkaart bij jouw puber en jullie wensen past. 

Puber nog niet overtuigd? We zijn hartstikke leuk, dus nodig Michelle gewoon uit voor een vrijblijvende intake. Dat neemt vaak veel vooroordelen en vervelende verwachtingen bij pubers weg.