Slim overzichtelijk leren – Gratis download

Gratis downloaden slim leren met schema's

Slim overzichtelijk leren – Gratis download

Wil je de stof die je moet leren lekker overzichtelijk maken en meteen super goed leren terwijl je het overzicht maakt? Dan is het slim om aan de slag te gaan met schema’s. Deze zijn er in allerlei soorten en maten. Daarom is er (bijna) altijd wel een schema dat handig is voor het overzichtelijk maken van de stof.

Download het super overzichtelijke overzicht van Slim overzichtelijk leren!

Wil je informatie lekker overzichtelijk maken en verdelen in groepjes? Dan kun je één van de schema’s gebruiken van ‘Overzicht en groepjes maken’. Dit kun je gebruiken voor alle vakken. Je kunt zo’n schema gebruiken voor één paragraaf als een of meerdere hoofdstukken.

Wil je gebeurtenissen voor geschiedenis lekker overzichtelijk maken? Gebruik dan één van de schema’s bij ‘Verband & oorzaak en gevolg’. Deze kun je ook goed gebruiken voor bijvoorbeeld aardrijkskunde, natuurkunde, scheikunde en maatschappelijke vakken.
Je kunt voor geschiedenis ook gebruik maken van de Slimme tijdlijn.

Wil je de stappen voor een formule voor bijvoorbeeld wiskunde of economie lekker overzichtelijk maken? Ook dat kan! Check de soorten schema’s die handig zijn bij ‘Volgorde & stappen’. Deze schema’s kun je ook super goed gebruiken voor bijvoorbeeld de grammatica van Nederlands, Engels, Duits en andere talen.

Download het super overzichtelijke overzicht van Slim overzichtelijk leren!

Om het lekker overzichtelijk te maken hebben we een overzicht voor je gemaakt dat je kunt downloaden. Sla ‘m op en kies iedere keer het perfecte schema voor jouw leerstof!

Nog meer leermethodes

Meer motivatie krijg je natuurlijk van goede cijfers! En die haal jij met actieve leermethodes die bij jou en het vak passen. Daarom hebben we meer dan 30 leermethodes verzameld om uit te kiezen in het Leer slim leren e-book. Ook krijg je 15 downloads om slim mee te leren en voor een extra portie motivatie. Dus: ga zelf slim aan de slag met het Leer slim leren e-book van pUber!

Dit zijn onze Slimme schoolspullen