Oefentoets maken met Chat GPT

oefentoets maken voor school met chat gpt AI

Oefentoets maken met Chat GPT

Hoe je in een mum van tijd een oefentoets maakt met ChatGPT

Er komt een toets aan maar jouw leraar heeft geen oefentoets gegeven. Dus, je hebt een oefentoets nodig. Geen zorgen, ik heb de ultieme tips voor je om binnen een paar minuten een oefentoets te maken. . Met de kracht van ChatGPT, kun je supersnel een oefentoets maken, zonder gedoe. Laten we eens kijken hoe je dat doet!

Een oefentoets maken binnen 1 minuut

Stap 1: Open een gratis ChatGPT-website.
Open ChatGPT. Dit is een programma dat teksten voor je kan schrijven als je het een opdracht geeft. Een aantal populaire opties zijn ChatGPT .io en ChatGPT .com. Je hebt geen account nodig, dus je kunt direct aan de slag!

Stap 2: Een goede opdracht geven
Zodra je op de website bent, begin je gewoon een gesprek met ChatGPT. Een goede oefentoets kun je maken op twee manieren. Vul één van de zoekopdracht aan met de informatie over jouw toets en je kunt binnen een paar minuten aan de slag.
> Maak een oefentoets met 15 open vragen voor {VAK} voor niveau {NIVEAU+JAAR} over {ONDERWERPEN VAN PARAGRAFEN}

Wil je zorgen dat je oefentoets alleen gaat over de stof die jet moet leren? Dan kun je de begrippen (of andere feiten) die moet leren toevoegen aan jouw zoekopdracht. Heb je een digitale versie van het boek? Kopieër dan de begrippenlijst! Gebruik dan deze zoekopdracht:
> Maak een oefentoets met 15 open vragen voor {VAK} voor niveau {NIVEAU+JAAR} over {ALLE BEGRIPPEN}

Stap 3: Wacht een paar seconden en daar heb je het! ChatGPT zal snel een set vragen voor je genereren op basis van je prompts. Kopieer de vragen en voilà, je hebt een oefentoets!

Nakijken oefentoets (& huiswerk)

Stap 1: Als je je huiswerk of oefentoets hebt gemaakt, knip en plak of typ je makkelijk de antwoorden in een chat met ChatGPT.

Stap 2: Vraag ChatGPT om je antwoorden te controleren.
> “Kijk mijn huiswerk na. Als het antwoord niet goed is, wil ik graag specifieke tips om het te verbeteren. {DE VRAGEN EN JOUW ANTWOORDEN}”

Stap 3: ChatGPT zal je antwoorden analyseren en feedback geven. Als je een fout hebt gemaakt, zal het je laten weten waar je de mist in bent gegaan en hoe je het de volgende keer kunt verbeteren.

En dat is het! Met ChatGPT kun je niet alleen snel oefentoetsen maken, maar ook al jouw andere huiswerk controleren zonder gedoe. Dus, waar wacht je nog op? Probeer ChatGPT eens uit!

Uitproberen

Test het eens zelf op ChatGPT .io of ChatGPT .com en ontdek de magie van AI-oefentoetsen!

Tot 80% meer leren in dezelfde tijd

Maak jouw eigen plan en kies uit meer dan 30 leermethodes met het Leer slim leren e-book. Je krijgt 15 downloads om slim mee te leren en voor een extra portie motivatie. Dus: ga zelf slim aan de slag met het Leer slim leren e-book van pUber!

tiktok ebook school

Dit zijn onze motiverende schoolspullen