Kerstcadeau’s voor pubers

Kerstcadeau voor puber tiener

Kerstcadeau’s voor pubers

Kerstcadeau tips voor pubers

Zoek je inspiratie voor een leuk cadeau of cadeautje voor Sinterklaas of kerst? Samen met onze pubers hebben we een top 5 verlanglijstje samengesteld.

Kerstpakket voor pubers?

Wij vroegen onze pubers: Wat is het perfecte pUber kerstcadeau? Ze mochten groots denken, wat zou jij graag willen krijgen voor kerst? Er kwamen puppy’s, verre reizen en spelcomputers voorbij. Maar ook: een écht kerstpakket, zoals volwassenen krijgen van hun werk. En dan héél mooi en luxe ingepakt.

Wij beloofden opzoek te gaan naar de leukste producten, lekkerste snacks, mooiste inpakspullen en slimste schoolspullen. De inhoud van het pUber kerstpakket is bepaald en goedgekeurd door pubers! De perfecte mix tussen leuke cadeau’s, kerst, lekkere snacks en slim leren.

pUber kerstpakket Large pUber Kerstpakket Medium

pUber Kerstpakket

We hebben twee kerstpakketten samengesteld voor onder de kerstboom. Het Large kerstpakket bevat bijvoorbeeld het favoriete product van onze pubers, een XXL opblaasbare kerst zuurstok. Beide pakketten bevatten ook favoriete pubersnacks zoals noodlesoup, chocolademelk en popcorn. Op het DIY etui kan iedere puber iets tofs maken met de textielstift. En natuurlijk hebben we slimme schoolspullen toegevoegd zoals markeerbriefjes voor in de schoolboeken en een flitskaartjes to go box, flitskaartjes en een handleiding om slim te leren. Dit zijn onze meest verkochte slimme schoolspullen.

Alle cadeautjes in het kerstpakket worden mooi verpakt en geleverd als een écht kerstpakket.
Wil je het kerstpakket uitbreiden met extra flitskaartjes of de Slimme planagenda? Dan kan! Met korting! En we pakket het natuurlijk ook mooi in.

pUber kerstpakket Large pUber Kerstpakket Medium

Andere kerstcadeautjes voor pubers

Wil je graag een slim cadeautje geven voor kerst? Dit zijn de drie aanraders van onze pubers

Flitskaartjes to go box
“Het is echt chill om te leren met flitskaartjes en de box is handig om ze mee te nemen naar school. Dus ik vind dit het leukste kerstcadeau.” Stijn (14)

Slimme planagenda
“Als iemand plannen lastig vindt is dit een tof cadeau. Want dit helpt echt. En het nieuwe jaar kun je altijd beginnen met een goed voornemen. Een goede planning maken vind ik een super goed voornemen!” – Bouchra (15)

Slim rekenliniaal
“Als ik mocht kiezen zou ik een Slim rekenliniaal willen voor kerst. Want is vind de tafels super moeilijk en ik vind het liniaal zelf echt heel handig. Dus die zou ik wel aan iemand als cadeautje geven voor kerst.” Linda (12)

flitskaartjes to go box - flitskaartjes meenemen en bewaren