Een uniek kerst cadeau voor tieners

kerst cadeau voor tieners

Een uniek kerst cadeau voor tieners

Wij vroegen honderden pubers: wat wil jij voor kerst? Naast tropische reisjes, puppies en dure sneakers werd ook het (tikje ouderwetse) kerstpakket opvallend vaak genoemd. “Een écht kerstpakket, net zoals mijn ouders van hun werk krijgen” zei Stijn van 14. Julia (15): “Leuke schoolspullen en natuurlijk alles ingepakt in kerststijl”. Een mooie uitdaging voor team pUber! 

Wij gingen aan de slag voor Stijn, Julia en alle andere scholieren. Regelmatig hebben we feedback van pubers gevraagd over de inhoud en verpakking van de kerstpakketten. Midden in de hittegolf gingen wij op jacht naar de ultieme cadeautjes voor de pUber kerstpakketten 2022. En na de razend populaire kerstpakketten van vorig jaar hebben we dit jaar nóg leukere producten in de pakketten en nóg meer keuze. 

Nieuw dit jaar is ook het basisschool kerstpakket speciaal voor leerlingen in de bovenbouw van de basisschool.

pUber kerstpakketten

In onze kerstpakketten voor tieners vind je dit jaar naast schoolspullen ook kerstcadeautjes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de magische veters. Deze veters lijken gewoon wit maar lichten op in het donker. Met de bijgeleverde kralen kunnen de veters verder gepimpt worden. Sommige kralen verkleuren in het licht en worden feller van kleur is de zon, andere geven licht in het donker. Zijn veters niet het perfecte kerstcadeautje? Dan kun je ook kiezen voor een magische mini kerstboom. Binnen 3 dagen groeit het dorre, kartonnen boompje uit tot een kleurrijk kerstboompje met prachtige naalden. Met de bijgeleverde versiering kan de mini kerstboom helemaal af worden gemaakt. Perfect voor een beetje kerstsfeer op ‘t bureau. 

Natuurlijk pakken we alles volledig in kerststijl in met goud, lint en cadeaukaartjes. In de kerstpakketten vanaf dertig euro vind je ook een mysterieus flesje met een toekomstvoorspelling! Eentje met een knipoog 😉

In de pUber kerstpakketten zitten natuurlijk ook schoolspullen! Bijvoorbeeld de razend populaire uitwisbare markeerstiften of doorzichtige notitieblaadjes. Ook flitskaartjes met een handleiding en de handige pUber poster met tips voor motivatie, concentratie en slim leren mogen niet ontbreken. Je kunt zelf het kerstpakket samenstellen zodat deze perfect is voor de ontvanger. 

Ik weet het, je mist nog iets! Een lekkere snack mag natuurlijk niet ontbreken in een echt kerstpakket. Ga je voor Tony’s chocolony chocolade of Airheads fruit toffee? 

In de pUber kerstpakketten zit de perfecte mix van leuk, lekker en leren. Zo worden school, huiswerk en leren (een ietsje pietsje) leuker in 2023!

Reactie op het kerstpakket van vorig jaar:
Ik had niet durven hopen dat de jongens zo enthousiast zouden zijn! Door de feestelijke verpakking konden ze niet wachten tot de kerst om de kerstpakketten te mogen openen. De combinatie van iets lekkers, leuke cadeautjes en schoolspullen werd hier goed ontvangen. Bedankt voor de geweldige (slimme) verrassing! 

Karin, moeder van 2 puberzoons (13 en 15)