Dagje uit – 2e Pinksterdag

Spijkerfeest 2022 2e pinksterdag Arnhem

Dagje uit – 2e Pinksterdag

Hebben jullie zin om iets te ondernemen met het hele gezin op 2e Pinksterdag? Sleep het gezin dit jaar niet mee naar de woonboulevard maar bezoek de gezellige binnenstad van Arnhem! Op 2e Pinksterdag is het jaarlijkse Spijkerfeest in de Steenstraat in Arnhem. Een braderie met voor ieder wat wils.

Naast de lekkerste internationale hapjes en gezellige muziek is er uniek vermaakt door professioneel theatermaker Albert Hoex en zijn team. Onder muzikale begeleiding trekt een bijzondere stoet over de braderie. Ook zijn er tientallen lokale kunstenaars, winkeliers en ondernemers tijdens dit unieke Arnhemse feestje. Een braderie die je niet wil missen en met een unieke mis van muziek, entertainment, winkelen, ontdekken, lekker eten en gezelligheid!

Ook pUber is deze dag aanwezig met een kraam vol schoolspullen, cadeautjes voor vaderdag en items voor pubers die bijna zijn geslaagd voor hun eindexamen. Van kleine cadeautjes en mysterybags van €5 tot onze populaire pUber Slimme planagenda, flitskaartjes en markeerbriefjes.

Zien we jullie op 2e Pinksterdag op het Spijkerfeest? Kom even hoi zeggen bij de kraam, vinden we leuk! In de Steenstraat in Arnhem (van Monopoly).

Meer informatie vind je op de website van Visit Arnhem.