Dagje uit – Hemelvaartsdag

Hommelsemarkt Arnhem 2022

Dagje uit – Hemelvaartsdag

Op 26 mei is het Hemelvaatsdag. De meeste pubers weten waarom ze vrij zijn maar wel dat ze vrij zijn. Willen jullie met het hele gezin iets leuks ondernemen? Kom een dagje naar Arnhem voor de Hommelsemarkt 2022. Eén van de grootste markten van Nederland met meer dan 350 kramen! Genoeg de snuffelen dus! Dé bonus? Wij staan er ook!

Het is alweer een paar jaar geleden dat deze markt met unieke producten, lokale ondernemers en internationale hapjes plaats vond. Door de coronaperiode kon ook de Hommelsemarkt niet doorgaan. Maar dit jaar maken we er een extra feestelijke editie van! Er komen gemiddeld 60.000 bezoekers naar deze bijzondere markt.

Tijdens de Hommelsemarkt hebben we unieke aanbiedingen zoals een mysterybag van 5 euro en 5x uitzoeken voor een tientje. Daarnaast hebben we leuke cadeautjes voor vaderdag. Ook hebben we speciaal voor de pubers die bijna geslaagd zijn allerlei leuke cadeautjes en versiering voor iedereen die slaagt voor het eindexamen.

Wij van pUber staan met onze kraam aan de Hommelseweg, ten hoogte van Cafetaria Collega’s / de Naell Tynnegieterstraat. Zien we jullie de 26e?

Meer informatie over de Hommelsemarkt vind je op de website van Visit Arnhem.