Examentraining wiskunde 2024

Zit jij in het examenjaar? En vind je wiskunde lastig? Kom dan naar onze wiskunde examentraining! We geven dit schooljaar examentrainingen voor VMBO wiskunde en HAVO wiskunde A en wiskunde B. 

KORTING
Boek jouw wiskunde examentraining voor 1 januari 2024 en ontvang een cadeaubon ter waarde van €40 voor schoolspullen naar keuze uit onze webshop.

Examentraining wiskunde

  • 2 dagen examentraining van 10.00 tot 17.00
  • Inclusief lunch, drinken en snacks
  • 1 week voor de examentraining: oefenexamen
  • Locatie examentraining: Arnhem

Samen met een wiskunde vakexpert ga je twee dagen aan de slag met het voorbereiden van je wiskunde examen. Daarna weet je welke dingen je lastig vindt. Daar ga je jouw tijd aan besteden. Zo kun je effectief en efficiënt aan de slag met het voorbereiden van jouw wiskunde examen.

Hoe ziet de examentraining eruit?

Ter voorbereiding van de examentraining krijg je een oefenexamen toegestuurd. Dit wiskunde examen maak je zelfstandig voordat de examentraining begint. Het oefenexamen kijken we tijdens de examentraining samen na. ZO hebben we tijdens de examentraining alle tijd voor de inhoud en zijn we niet druk met het zelfstandig maken van een proefexamen.

Vervolgens legt een vakexpert alle belangrijke onderdelen van het examen uit aan de hand van voorbeelden. We sluiten de examentraining af met het maken van een goed plan van aanpak voor het zelf leren voor het wiskunde examen. We werken in kleine groepjes van maximaal 12 leerlingen zodat er tijd is voor alle vragen en persoonlijke aandacht.

Je gaat de deur weer uit met een goed plan voor het leren voor jouw wiskunde examen en een lijstje met de laatste lastige dingen die je wil leren. 

Naast heel veel wiskunde uitleg krijg je ook een lekkere lunch, snacks en drinken. Ook maak je een eigen plan om te leren voor het wiskunde examen. Daarnaast ontvang je de Slimme formule samenvatting om mee te leren voor het wiskunde examen.

Hoe, wat en waar?

De examentraining duurt twee keer 7 uur en is op zaterdag en zondag. In onze agenda kun je kijken op welke data jij een wiskunde examentraining kunt volgen. 

De wiskunde examentrainingen van pUber vinden plaats in Arnhem op 15 minuten lopen vanaf station Arnhem Velperpoort.

Doordat we werken in kleine groepjes is het aantal plekken voor wiskunde examentraining helaas beperkt. Wacht daarom niet te lang met het boeken van een examentraining want we verwachten snel vol te zitten!

Hoeveel kost een examentraining?

De kosten van de wiskunde examentraining zijn 289 euro. Dit is inclusief 2 dagen examentraining (14 uur totaal), een oefenexamen om zelfstandig te maken voor de examentraining, lunch, drinken, snacks en de Slimme formule samenvatting.

Examentraining Leren voor de examens met 25% korting!

Wil je naast een wiskunde examentraining ook een goed plan van aanpak maken voor het leren voor alle andere examens? Maak jouw plan samen met Leren leren expert Michelle van pUber bijles tijdens een examentraining van één dag. Je gaat de deur uit met een goed plan van aanpak en een extra portie motivatie. Als je ook een examentraining wiskunde volgt krijg je maar liefst 25% korting op jouw Examentraining leren voor de examens.