Leer slim leren – Examentrainingen 2024 – Arnhem

Dit jaar kun je ook bij pUber terecht voor een examentraining Wiskunde of maak samen met Leren leren expert Michelle een goed plan van aanpak tijdens de examentraining Slim leren voor de examens. De examentrainingen van pUber zijn in kleine groepen en worden verzorgd door ervaren begeleiders. De wiskunde examentrainingen worden gegeven in Arnhem. De Slim leren voor de examens trainingen worden zowel online als in Arnhem gegeven.

Acties
– Boek jouw examentraining voor 1 januari 2024 en ontvang een cadeaubon twv maximaal €60* voor schoolspullen naar keuze!
– Kom je zowel naar de wiskunde examentraining als Slim leren voor de examens training? Dan krijg je 25% korting op jouw Slim leren examentraining!

Leer slim leren – Examentrainingen 2024 – Arnhem

Wil jij je super goed voorbereiden op de eindexamens? Kom dan naar een examentraining Slim leren voor de examens in Arnhem. Samen met Leren leren expert Michelle maak je in één dag een goed plan van aanpak voor het leren voor jouw eindexamens. Je denkt niet alleen na over het spreiden van leermomenten maar ook over het inzetten van verschillende actieve leermethodes. Verder krijg je super veel tips voor de perfecte voorbereiding van jouw examens. Dit is de perfecte basis voor de voorbereiding op jouw eindexamens!

Examentraining anrhem

Examentrainingen wiskunde – Arnhem

Vind je wiskunde hartstikke lastig en zie je op tegen het examen? Ga dan twee dagen aan de slag met onze wiskunde experts Thijs en Nick. Beide zijn ervaren docenten en niet een beetje goed, maar mega goed in wiskunde. Je gaat de deur uit met een laatste lastige dingen lijstje en een plan van aanpak om deze dingen zelf te gaan leren voor het wiskunde examen.

Online examentraining Slim leren voor de examens

Wil jij je super goed voorbereiden op de eindexamens, maar woon je niet in de buurt van Arnhem? Meld je dan aan voor de online examentraining Slim leren voor de examens. Je maakt in één dag een goed plan van aanpak voor het leren voor jouw eindexamens. Deze examentraining is de meest voordelige keuze.

Een andere examentraining volgen?

Wil je een examentraining Duits volgen? Dan kun je terecht bij onze collega Mevrouw Duits. Heb je meer behoefte aan een examentraining biologie? Dan raden we je de examentraining van Kamer Botanicus aan.

Liever 1 op 1 een goed plan van aanpak maken voor het leren voor de examens? Dat kan met de Slimme examenvoorbereiding.

* Je ontvangt een cadeaubon twv €40 bij een wiskunde examentraining en twv €20 bij een Leer slim leren training. Volg je beide examentrainingen? Dan ontvang je een cadeaubon twv €60!

Agenda examentrainingen 2024