Webinar agenda

Gratis workshops voor ouders van pubers

Agenda:

Oktober
05/10 – 20.00
Slim leren & plannen >> gratis aanmelden

Over de workshops van pUber

Wij weten als geen ander dat pubers soms een flinke uitdaging kunnen zijn. Ook weten we precies waar ze tegenaan lopen op school en thuis tijdens het leren voor toetsen en het maken van huiswerk. 

Tijdens de gratis workshops delen we onze kennis, geven we tips en zorgen voor inspiratie en nieuwe ideeën. De tips zijn praktisch en kun je meteen thuis uitproberen. Hoe zorg je dat ze überhaupt starten met het huiswerk? Hoe kan jouw puber op een slimme, actieve manier leren? Hoe kun je jouw puber helpen met het plannen van huiswerk? En met het inplannen van het leren voor toetsen? 

Deze workshops zijn voor ouders maar pubers mogen natuurlijk meekijken en -luisteren!

Tips die je meteen kunt toepassen, daar hou ik van.

Michelle, pubercoach

De workshops zijn voor voor alle ouders met pubers op het voortgezet onderwijs. Ook voor (pre) pubers in de bovenbouw van de basisschool is een groot deel toe te passen. Er zijn ook speciale workshops voor leerlingen met bijvoorbeeld Dyslexie of AD(H)D.

Let op: Je ontvangt de uitnodiging voor deze workshop een aantal dagen en één dag voor de workshop per mail. Deze mailtjes kunnen echter in de spam box terecht komen!

Reacties op onze workshops: 
Deze avond was niet alleen informatief maar ook heel erg leuk. Michelle vertelt over herkenbare situaties met heel veel humor” – Sandra
“Hele fijne workshop met veel informatie!” – Rachida
“Dankjewel voor de informatie en inspiratie, ik ga weer met frisse moed aan de slag met mijn über puber”  – Anne Marie

“Je merkt dat je deze workshops vaker geeft en dat geeft vertrouwen. Dankjewel voor alle informatie!” – Henk
“Michelle weet waar ze het over heeft. Top webinar, aanrader”  – Stefan

Workshop agenda

Oktober
05/10 – 20.00 Slim leren & plannen >> gratis aanmelden
Er staan steeds meer toetsen op de agenda, voor veel leerlingen komt de toetsweek eraan, het ontbreekt nog aan een goede planning en de motivatie is soms ver te zoeken. Herkenbaar?
Leren leren expert Michelle laat je zien hoe je jouw puber kunt ondersteunen om in 5 stappen slim te leren, huiswerk goed te kunt plannen en jouw puber te motiveren. Meld je nu gratis aan voor de meest populaire workshop van vorig schooljaar.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops?
Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!