Webinar agenda

Gratis leren leren workshops voor ouders van pubers

Wij weten als geen ander dat pubers soms een flinke uitdaging kunnen zijn. Ook weten we precies waar ze tegenaan lopen op school en thuis tijdens het leren voor toetsen en het maken van huiswerk. 

Tijdens de gratis workshops delen we onze kennis, geven we tips en zorgen voor inspiratie en nieuwe ideeën. De tips zijn praktisch en kun je meteen thuis uitproberen. Hoe zorg je dat ze überhaupt starten met het huiswerk? Hoe kan jouw puber op een slimme, actieve manier leren? Hoe kun je jouw puber helpen met het plannen van huiswerk? En met het inplannen van het leren voor toetsen? 

Een aantal van de onderstaande workshops is echt voor jou én jouw puber, andere workshops zijn echt voor ouders maar pubers mogen natuurlijk meekijken en -luisteren!

Speciaal voor pubers in het examenjaar hebben we een gratis examentraining!

Aan de hand van herkenbare situaties en grappige anekdotes uit mijn werk neem ik jullie mee in het brein van de puber én de docenten. Er is uitgebreid de tijd om al jouw vragen te stellen. 

Michelle, pubercoach

De workshops zijn voor voor alle ouders met pubers op het voortgezet onderwijs. Ook voor (pre) pubers in de bovenbouw van de basisschool is het grootste deel toe te passen. Er zijn ook speciale workshops voor leerlingen met bijvoorbeeld Dyslexie of AD(H)D, de planning vind je hier onder!

Reacties op onze workshops: 
Deze avond was niet alleen informatief maar ook heel erg leuk. Michelle vertelt over herkenbare situaties met heel veel humor” – Sandra
“Hele fijne workshop met veel informatie!” – Rachida
“Dankjewel voor de informatie en inspiratie, ik ga weer met frisse moed aan de slag met mijn über puber”  – Anne Marie

“Je merkt dat je deze workshops vaker geeft en dat geeft vertrouwen. Dankjewel voor alle informatie!” – Henk
“Michelle weet waar ze het over heeft. Top webinar, aanrader”  – Stefan

Op dit moment hebben we geen nieuwe workshops gepland.

Wil je één van onze workshops terugkijken?

Workshop Slim leren en plannen

Examentraining – Slim plannen en leren voor de examens

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops?
Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!