Talenten coaching

Talenten coaching

Coaching op maat, omdat iedere puber z’n eigen uitdagingen heeft!

Hallo ouder,

Loopt jouw puber soms vast op school? In alle regels, het huiswerk, de verwachtingen en met de docenten? Raakt hij/zij daardoor gefrustreerd? Wordt jouw puber extra uitgedaagd door Dyslexie, Dyscalculie, ADD, ADHD, autisme/ASS, faalangst of is er iets anders dat leren en school extra moeilijk maakt?

Dan heeft dat vast ook een effect op de sfeer thuis! Als er spanningen zijn is het soms fijn om jouw puber aan iemand toe te vertrouwen die met humor, kennis en een groot hart meedenkt. Wij helpen jouw puber graag om het maximale uit school, huiswerk, toetsen en vooral zichzelf te halen. Maar ook om te werken aan de balans tussen school en vrije tijd, reflectie op gedrag op school en rondom huiswerk, effectief en efficiënt werken, plannen en leren leren.

Voor talenten coaching zijn alle leerlingen op het voorgezet onderwijs, startende studenten en leerlingen op de bovenbouw van de basisschool! Een coaching sessie duurt altijd 1,5 uur, dit zorgt voor een goede concentratie en het optimaal benutten van onze tijd samen.
We overleggen samen welke frequentie nodig is. Ook houden we natuurlijk intensief contact om te kijken of afschalen kan of dat opschalen nodig is. Ook kunnen leerlingen tussendoor altijd bij ons terecht per WhatsApp.

Bijles aan huis in Nijmegen, Arnhem en omgeving:

Bijles aan huis in de regio Arnhem:
– Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Arnhem Schuytgraaf
– Omliggende dorpen zoals: Schaarsbergen, Velp, Elst, Huissen, Rozendaal, Driel, Heteren en Oosterbeek
Bijles aan huis in de regio Nijmegen:
– Nijmegen, Nijmegen Lent, Nijmegen Duckenburg
– Omliggende dorpen zoals: Wijchen, Beuningen, Weurt, Oosterhout en Berg & dal.

In 90% van de gevallen kunnen wij binnen 3 weken de perfecte begeleider vinden.

Online bijles & coaching

Online bijles: 
Overal, gewoon vanuit huis of school, bijvoorbeeld tijdens een tussenuur. 
Doordat we nog flexibeler kunnen plannen met digitale bijles is dit ook een goede optie voor last-minute hulp, leerlingen met een drukke agenda of een gegarandeerde snelle start met bijlessen.

In 95% van de gevallen kunnen wij binnen 2 weken de perfecte begeleider vinden.

bijles nijmegen en arnhem

Hé puber,

Hé puber,

Loop je soms vast? Raak je daardoor gefrustreerd? Maak je soms ruzie met je ouders, leraren of klasgenoten? Of leer je erg hard maar zijn je cijfers niet zoals je zou willen?

Misschien heb jij Dyslexie, ADHD, autisme, faalangst of is er iets anders dat leren en school voor jou extra lastig maakt. Gelukkig heb je ook ontzettend veel talenten. Waar wil je graag beter in worden? Misschien heb je er nu wel meteen iets in gedachte! 

Tijdens de proefbijles kun jij zelf ervaren of je het fijn vindt om met jouw begeleider samen te werken. Hebben jullie een klik? Dan kunnen jullie daarna samen aan de slag. Tijdens de proefbijles kun je kennismaken en alvast even aan de slag. Zo kun je meteen checken of je goed kunt samenwerken. Klikt het goed? Dan zoeken we een andere begeleider voor je!

Lezen = geen leren

Zegt Michelle echt al-tijd…