Talenten coaching

Talenten coaching

Coaching op maat, omdat iedere puber z’n eigen uitdagingen heeft!

Hallo ouder,

Loopt jouw puber soms vast op school? In alle regels, het huiswerk, de verwachtingen en met de docenten? Raakt hij/zij daardoor gefrustreerd? Wordt jouw puber extra uitgedaagd door Dyslexie, Dyscalculie, ADD, ADHD, autisme/ASS, faalangst of is er iets anders dat leren en school extra moeilijk maakt?

Dan heeft dat vast ook een effect op de sfeer thuis! Als er spanningen zijn is het soms fijn om jouw puber aan iemand toe te vertrouwen die met humor, kennis en een groot hart meedenkt. Wij helpen jouw puber graag om het maximale uit school, huiswerk, toetsen en vooral zichzelf te halen. Maar ook om te werken aan de balans tussen school en vrije tijd, reflectie op gedrag op school en rondom huiswerk, effectief en efficiënt werken, plannen en leren leren.

Voor talenten coaching zijn alle leerlingen op het voorgezet onderwijs, startende studenten en leerlingen op de bovenbouw van de basisschool! Een coaching sessie duurt altijd 1,5 uur, dit zorgt voor een goede concentratie en het optimaal benutten van onze tijd samen.
We overleggen samen welke frequentie nodig is. Ook houden we natuurlijk intensief contact om te kijken of afschalen kan of dat opschalen nodig is. Ook kunnen leerlingen tussendoor altijd bij ons terecht per WhatsApp.

Slim leren leren in Arnhem
Planner inkopen voortgezet onderwijs
Bijles leren leren in Arnhem

Bijles aan huis in Arnhem, Nijmegen en omgeving:

Bijles aan huis in de regio Arnhem: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Arnhem Schuytgraaf, Schaarsbergen, Velp, Elst, Huissen, Rozendaal, Driel, Heteren en Oosterbeek
Bijles aan huis in de regio Nijmegen: Nijmegen, Lent, Wijchen, Beuningen, Weurt, Oosterhout en Berg & dal.

Online bijles & coaching

Online bijles: Overal, gewoon vanuit huis of school, bijvoorbeeld tijdens een tussenuur. Doordat we nog flexibeler kunnen plannen met digitale bijles is dit ook een goede optie voor last-minute hulp en leerlingen met een drukke agenda.

We weten dat digitale, klassikale les niet altijd even goed werkt. Gelukkig werkt één op één bijles en coaching wél goed digitaal. Tijdens de bijlessen is er namelijk alle tijd voor extra uitleg en vragen stellen. Digitale bijles is ook handig om te plannen in een tussenuur!

Intakegesprek + mini bijles – Gratis & vrijblijvend

Een intakegesprek duurt anderhalf uur en bestaat uit 2 delen. Een uur samen met jou, jouw zoon/dochter en Michelle om kennis te maken. Ook maken we een start met het talentenplan. Dit is een persoonlijk plan van aanpak om doelgericht te werken.

Ook krijgt jouw puber een een mini coaching voor een goede start en eerste indruk.


Hé puber,

Loop je soms vast? Raak je daardoor gefrustreerd? Maak je soms ruzie met je ouders, leraren of klasgenoten? Of leer je erg hard maar zijn je cijfers niet zoals je zou willen?

Misschien heb jij Dyslexie, ADHD, autisme, faalangst of is er iets anders dat leren en school voor jou extra lastig maakt. Gelukkig heb je ook ontzettend veel talenten, dingen waar je wel goed in bent. Jouw persoonlijke coach helpt jou graag om te leren het maximale uit jezelf en jouw schooltijd te halen. Samen maken we een talentenplan om te bepalen waar jij graag naar toe wil. Welke doelen wil je echt graag zelf bereiken? Waar wil je graag beter in worden? Misschien heb je er nu wel meteen één in gedachte! 
Ben je benieuwd geworden? Overleg even met je ouders en plan een kennismaking met mini coaching.