Slim plannen coach

Slim plannen coach

Coaching op maat, omdat iedere puber z’n eigen uitdagingen heeft!

Hallo ouder,

Lukt het jouw puber maar niet om orde te scheppen in de chaos, deadlines van werkstukken te halen, goed en regelmatig voor toetsen te leren en overzicht te bewaren? Of is jouw puber erg perfectionistisch en besteed ontzettend veel tijd aan huiswerk? Kortom: loopt jouw puber binnen het voortgezet onderwijs vast?
Dan is het tijd voor een pUber slim plannen coach!

Herken je dat: Op dinsdag een nieuw ontdekt proefwerk op de planning van woensdag. Opnieuw een teleurstellend resultaat na heel veel leren voor de toets. Of een werkstuk dat ‘ineens’ af moet met een deadline over 48 uur.
Jouw puber schiet volledig in de stress. Of misschien ook niet. Maar jij in ieder geval wel! Meestal is er niet alleen chaos in de stapel huiswerk maar ook in het hoofd. Daarom werken wij met de pUber Slimme planner voor een goed plan en met goede gesprekken. 

De persoonlijke coach helpt met plannen, overzicht bewaren, time management en school/privé balans. Wekelijks werken we 1,5 uur samen. We maken een goed en overzichtelijk plan en een overzicht van alle belangrijke deadlines. Dit geeft ook een rustig gevoel en voorkomt enorme stress en natuurlijk gemiste deadlines. We werken met de Pomodoro methode waarmee leerlingen gefocust werken in blokken van een half uur, afgewisseld met korte pauzes. 

Op deze manier leren we jouw puber belangrijke vaardigheden om slim te plannen. Zo kunnen de meeste leerlingen in het voortgezet onderwijs na een periode van ongeveer 10 weken zelfstandig verder! Leerlingen met ADHD, ADD of een andere extra uitdaging hebben vaak een langere periode nodig.
Heeft jouw puber nog wat langer behoefte aan begeleiding? Dan kun je het Slim leren pakket uitbreiden met wekelijkse, twee wekelijkse of maandelijkse begeleiding van een uur of anderhalf uur per keer. Handig, dan denkt de plan coach op langere termijn mee! Voor Slim plannen coaching zijn alle leerlingen op het voortgezet onderwijs welkom! Ook leerlingen in de bovenbouw van de basisschool en beginnende studenten kunnen bij ons terecht.

Gratis Intake

Bijles aan huis in Arnhem, Nijmegen en omgeving:

Bijles aan huis in de regio Arnhem: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Arnhem Schuytgraaf, Schaarsbergen, Velp, Elst, Huissen, Rozendaal, Driel, Heteren en Oosterbeek
Bijles aan huis in de regio Nijmegen: Nijmegen, Lent, Wijchen, Beuningen, Weurt, Oosterhout en Berg & dal.

Online bijles & coaching

Online bijles: Overal, gewoon vanuit huis of school, bijvoorbeeld tijdens een tussenuur. Doordat we nog flexibeler kunnen plannen met digitale bijles is dit ook een goede optie voor last-minute hulp en leerlingen met een drukke agenda.

Intakegesprek + mini bijles – Gratis & vrijblijvend

Een intakegesprek duurt 90 minuten en bestaat uit 2 delen. Een uur samen met jou en jouw zoon/dochter & Michelle om kennis te maken en een start te maken met het talentenplan. Een persoonlijk plan van aanpak op maat om doelgericht te werken. Daarna maken we meteen een goede planning met de pUber Slimme planner voor de komende week om direct een goede start te maken. 

Slim leren leren in Arnhem
Planner inkopen voortgezet onderwijs
Bijles leren leren in Arnhem

Bijles aan huis: We komen thuis voor bijlessen in de volgende plaatsen: 
– Regio Arnhem: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Arnhem Schuytgraaf, Schaarsbergen, Velp, Elst, Oosterbeek, Roosendaal, Driel, Heteren en Huissen
– Regio Zevenaar/Duiven: Zevenaar, Duiven, Westervoort en Groessen 
– Regio Ede/Wageningen: Ede, Bennekom, Renkum, Wageningen, Wolfheze, Doorwerth

Digitale bijles: Overal, gewoon vanuit huis of school, bijvoorbeeld tijdens een tussenuur. 

Hé puber,

Lukt het je niet om overzicht te houden en orde te scheppen in de chaos in jouw hoofd en stapel schoolwerk? Moet je soms op het laatste moment nog beginnen met leren of een werkstuk omdat je er overheen hebt gekeken? Of leer je heel erg lang, maar haal je toch niet de resultaten die je graag wil? Dan is het tijd om hulp te vragen, want dat kan slimmer! Leer slim plannen en slim leren, dan hou je meer tijd over voor leuke dingen. Want eerlijk is eerlijk, chillen is leuker dan huiswerk maken. Toch?!

Jouw persoonlijke Slim plannen coach helpt je graag met overzicht bewaren, plannen en het bewaken van deadlines. Samen maken we een talentenplan om te bepalen waar jij graag naar toe wil. Welke doelen wil je echt graag zelf bereiken? Misschien heb je er nu wel meteen één in gedachte!