intro

Hallo ouder,

Een puber (zijn) kan soms een flinke uitdaging zijn. Soms zorgen school, tegenvallende cijfers en huiswerk voor strijd thuis, stress, ruzie en een gespannen sfeer. Ontbreekt het aan een goed plan of heerst er complete chaos? Dit zorgt voor stress en irritatie. Leert jouw puber keihard maar blijven de cijfers onvoldoende? Dat is natuurlijk niet motiverend! Of te wel: kan jouw puber wel wat hulp gebruiken met school, huiswerk en/of leren? Dan zijn jullie bij pUber aan ‘t juiste adres.

Wij bieden persoonlijke coaching, vakinhoudelijke bijlessen, huiswerkbegeleiding en Slimme schoolspullen om zelfstandig thuis aan de slag te gaan. Onze Slimme planner is ontwikkeld door een team van onderwijsprofessionals en getest door pubers. Onze pUber Slimme planagenda wordt op diverse scholen gebruikt.

Daarnaast hebben wij, samen met onze leerlingen, de handigste hulpmiddelen bij leren, lezen en huiswerk maken verzamelt in onze webshop zodat jouw puber thuis zelfstandig aan de slag kan.

Wij bieden hulp aan pubers rondom schoollerenplannenhuiswerk maken, talenten benutten, vakinhoudelijke bijles en bij motivatie of leer- of gedragsproblemen. Hierbij kun je denken aan leerlingen met DyslexieDyscalculieAD(H)DADD en autisme/ASS. Wij kijken niet alleen naar resultaten, maar ook naar de puber zelf.

Voor huiswerkbegeleiding en coaching kunnen leerlingen van alle niveaus en leerjaren bij ons terecht. Zowel leerlingen uit groep 5 tot en met 8 als leerlingen op het voortgezet onderwijs. Leerlingen van VMBOHAVO en VWO niveau kunnen bij ons terecht voor coaching en bijles. Voor vakinhoudelijke bijles verschilt dit per vak, maar voor bijna alle vakken en niveaus hebben wij in ons team een passende specialist. Bekijk alle vakken.

Bijles aan huis in Arnhem en omgeving:

Bijles aan huis in de regio Arnhem/Nijmegen: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Arnhem Schuytgraaf, Nijmegen, Lent, Schaarsbergen, Velp, Elst, Huissen, Rozendaal, Driel en Heteren.

Digitale bijlessen & coaching

Digitale bijles: Overal, gewoon vanuit huis of school, bijvoorbeeld tijdens een tussenuur. 

We weten dat digitale, klassikale les niet altijd even goed werkt. Gelukkig werkt één op één bijles en coaching wél goed digitaal. Tijdens de bijlessen is er namelijk alle tijd voor extra uitleg en vragen stellen. Digitale bijles is ook handig om te plannen in een tussenuur!

Gratis intake & proefbijles

Een intake en proefbijles zijn altijd gratis en vrijblijvend.
We vinden het belangrijk om te ontdekken of er een klik is en om een goed, passend advies te geven. Daarom bieden wij altijd een persoonlijk intakegesprek om kennis te maken. Zo kunnen we de beste begeleider vinden voor jouw zoon/dochter. Daarna mag jouw puber zelf oordelen of onze begeleiding fijn is tijdens de gratis proefbijles. Ook kunnen ze dan meteen een goede start maken en elkaar beter te leren kennen.