Brugklas

Hoe help ik mijn zoon of dochter in de brugklas?

Gaat jouw zoon of dochter naar de brugklas? Dan wil je natuurlijk dat hij/zij goede cijfers haalt, het hele jaar gemotiveerd is en goed in z’n vel zit. Hoe jij daar als ouder aan kunt bijdragen lees je in ons gratis e-book voor ouders: pUber survivalgids voor ouders.

Het allerbeste moment om goede gewoontes voor de gehele schoolcarriere te maken is tijdens de brugklas. Als jouw puber nu goede studievaardigheden aanleert heeft hij/zij een leven lang profijt van. Je kunt tijdens de middelbare school bij pUber bijles terecht voor:

  • Brugklas boost e-book: ook handig na de brugklas
  • Vakinhoudelijk bijles, huiswerkbegeleiding en leren leren coaching
  • Schoolspullen om te leren voor toetsen

Brugklas boost e-book

Op de middelbare school is het superbelangrijk dat jouw zoon of dochter weet hoe hij/zij effectief en efficiënt kan leren voor toetsen. Meer dan 30 leermethodes om uit te kiezen en super veel tips vindt jouw brugger in het Brugklas boost e-book. Je krijgt meer dan 16 gratis downloads bij het e-book waarmee jouw puber direct aan de slag kan met het leren voor toetsen. Het e-book is de gehele middelbare school handig om te gebruiken en dus niet alleen geschikt voor de brugklas.
Meer info over het e-book….

Schoolspullen om te leren

Jouw puber moet natuurlijk aan de bak om te leren voor toetsen. Maak het leren leuker, sneller en beter met schoolspullen om te leren uit onze webshop. Een goede planagenda voor het maken van een planning is de basis. Woordjes en begrippen leren kan met flitskaartjes, plaatjes met doorzichtige notitieblaadjes. Speciaal voor de brugklas hebben we een aantal pakketten samengesteld voor een vliegende start van de middelbare school. Want goede resultaten beginnen met goede schoolspullen.
Slimme schoolspullen bestellen….

Bijles of huiswerkbegeleiding

Kan jouw puber wel een beetje hulp gebruiken met leren leren, plannen en studievaardigheden of een moeilijk vak? Dan is begeleiding van pUber bijles een goed idee. Het is beter en makkelijker om de brugklas meteen goed te starten. Zo hoeft jouw puber geen cijfers op te halen. Van de studievaardigheden die jouw puber tijdens de bijlessen leert heeft hij/zij de rest van de schoolcarrière profijt.

Online bijles en aan huis in de regio Arnhem/Nijmegen.
Gratis intakegesprek en proefbijles ….