Minibieb winactie

Minibieb winactie

Heb je een boek gevonden in jouw lokale minibieb? Of gekregen van iemand? Gefeliciteerd! 

Je kunt een vette prijs winnen die je zelf mag kiezen! 

Je mag ‘m lenen en lezen en samen een avontuur beleven! Als je het boek uit hebt mag je hem aan iemand doorgeven, bijvoorbeeld een klasgenoot of vriend. Je kunt het boek ook terugzetten in een minibieb bij jou in de buurt. 

Laat hieronder achter wat jij van dit boek vindt. 

Vond je het een leuk, saai, spannend of grappig boek? Zou je de hoofdpersoon willen spelen in een film? En zou je anderen aanraden om het boek te lezen? 

Zo kun je anderen helpen om een leuk boek te kiezen en kans maken op vette prijzen! Elke maand wint één boeken reactie en mag de winnaar een prijs uitkiezen! 

Wist je dat boeken lezen helpt bij oefenen voor woordenschat, zinsopbouw, spelling en begrijpend lezen? 

Minibieb boeken prijzen

Elke maand loten we één winnaar. De winnaar mag zelf kiezen uit de volgende prijzen: 
  • Pathé thuis cadeaukaart voor 2 HD films
  • 1,5 uur bijles, onderwerp naar keuze! 
  • pUber slimme planner voor jouw huiswerk
  • Draadloze oordopjes
  • 250 flitskaartjes

In verschillende minibieb’s in Arnhem en omgeving staan leesboeken voor jongeren. Deze boeken hebben wij verspreid om lezen te stimuleren en extra leuk te maken! Begrijpend lezen is één van de grootste hindernissen voor veel leerlingen op het voorgezet onderwijs. Om beter te kunnen begrijpend lezen is het vooral goed om veel te lezen! Daar willen wij een steentje (uuh, boeken..) aan bijdragen! 

Jongeren kunnen in de minibieb in hun eigen wijk in Arnhem een boek vinden en gratis lenen. In de boeken zit een unieke pUber sticker aan de binnenzijde van de kaft. 

Op de sticker kun je vinden hoe moeilijk het boek is en staat de winactie. Iedere maand loten we uit alle ontvangen reacties een lezer een gave prijs. Zo kan de lezer met zijn mening andere jongeren weer inspireren en informeren over het boek. 

Hoe moeilijk is het boek? 

Aan de binnenkant van de boeken die wij verspreid hebben over minibieb’s in Arnhem vind je een sticker.  Op deze sticker staan 5 sterren, het aantal gekleurde sterren vertelt hoe moeilijk het boek is. 

***************
Groep (7), 8x(x)
Brugklasxx
VMBO 1/21/2/(3)(2)/3/44
HAVO1(1)/2/32/3/(4)(3)/4/55
VWO12/33/4(3)/4/5/(6)5/6
Als een klas tussen haakjes staat, is dit boek geschikt voor leerlingen uit dit leerjaar als ze erg goed zijn in lezen of lezen lastig vinden. 

Meedoen & winnen