Diensten

Waar kunnen we jouw puber mee helpen?

Bijles, huiswerkbegeleiding en coaching voor (pre)pubers

Onze begeleiding is écht op maat

✓ Inclusief Slimme schoolspullen

✓ Combinatie van vakken en vaardigheden


Slim leren & plannen coach – voor de middelbare school

Slim leren is gevarieerd en actief leren. Jouw puber leert van de coach om slimmer te leren en zo betere resultaten te behalen in minder tijd. Samen ontdekken we leermethodes die passen bij jouw puber. Niet ‘wat’ maar ‘hoe’.

Natuurlijk is Slim leren en plannen coaching inclusief onze pUber Slimme planner! Zo kunnen we het plan meteen vastleggen. De planagenda helpt de rest van de week met slim leren.

Voor alle leerlingen op de middelbare school.


School- en Huiswerkbegeleiding – Voor (pre) pubers, ook op de basisschool

Meer structuur, een goed plan, inhoudelijke vragen en slim leren combineren om jouw puber te helpen het optimale uit school te halen. Samen ontdekken we talenten en leermethodes die passen bij jouw puber. Alle tijd en aandacht voor jouw puber. Voor basisschoolleerlingen uit groep 6, 7 en 8 en leerlingen op het voorgezet onderwijs.

Basisschool begeleiding

Kan jouw (pre)puber wel wat hulp gebruiken bij bijvoorbeeld begrijpend lezen, spelling, woordenschat en of rekenen? Onze begeleiders staan ook graag voor leerlingen vanaf groep 5 op de basisschool klaar.

Onze basisschoolbegeleiding is écht op maat en hartstikke leuk! Met spelletjes, uitdagingen en gezelligheid maken we leren leuk.

Vakinhoudelijke bijles – Voor alle pubers, ook op de basisschool

Bijles voor dat ene lastige vak. Of zijn er twee of drie vakken waarbij hulp nodig is? Samen met jouw puber gaat de vakspecialist aan de slag om te zorgen dat resultaten verbeteren. Wij geven bijvoorbeeld bijles aan huis in de vakken Engels, economie, natuurkunde en wiskunde. Speciaal voor leerlingen van het voorgezet onderwijs van alle niveaus: VMBO, HAVO en VWO.

We geven online bijles en bijles aan huis in de regio’s Arnhem en Nijmegen.

bijles aan huis arnhem

Slim leren webshop – Voor alle pubers, ook op de basisschool

Zelf thuis aan de slag met de slimme schoolspullen van pUber. Zoals de pUber Slimme planagenda, flitskaartjes, een leer timer of handige markeerbriefjes.

Ook hebben we allerlei boxen samengesteld. Deze kun je met korting bestellen. We hebben ook boxen speciaal voor leerlingen met leer- of gedragsproblemen.


Talenten coach – Voor alle pubers

Talenten coaching is voor leerlingen met of zonder leer- of gedragsproblemen (eigenlijk een heel erg stom woord!) die vastlopen op school.

Onze coaching is gericht op het ontdekken van talenten en benutten van kwaliteiten. Want wie een extra uitdaging heeft zoals ADHD, ADD, autisme/ASS of Dyslexie heeft ook bijzondere talenten! Alle tijd en aandacht voor jouw puber en iemand die mee- en in plaats van voor jouw puber denkt.

We hebben allerlei aanvullende leermiddelen en spellen die we inzetten tijdens onze coaching.

Voor leerlingen in de bovenbouw van de basisschool en het voortgezet (speciaal) onderwijs.

Examentraining – wiskunde en leren voor de examens

Zit je in het eindexamenjaar? Dan helpen we je graag met het goed voorbereiden voor alle examens met de examentraining Leren voor de examens. Ook kun je bij ons terecht voor een wiskunde examentraining voor VMBO en HAVO.

Bijles leren plannen

Slim lezen coach – Voor alle (pre) pubers

Slim lezen is begrijpend lezen op een handige manier. Onze begrijpend lezen bijlessen zijn natuurlijk helemaal aangepast aan de behoeftes van jouw puber.
Wij hebben allerlei aanvullende leermiddelen voor onze Slim lezen coaching. De artikelen die we lezen in tijdschriften maken lezen weer leuk en interessant.

Begrijpend lezen bijles is ook geschikt voor leerlingen met een taalachterstand en/of Nederlands als tweede taal. Voor basisschoolleerlingen uit groep 6, 7 en 8 en leerlingen op het voorgezet onderwijs.

Bijles voor de examens

Kunnen we je helpen bij jouw examens? Bijvoorbeeld met vakinhoudelijke bijles, een examentraining, samen een goed plan van aanpak maken of een examenbox om zelf thuis aan de slag te gaan?

Wij hebben voor elke examenleerling de perfecte oplossing. Helemaal zelfstandig aan de slag of met een beetje extra hulp. Wij staan voor jou klaar!

Wil je goed voorbereid zijn voor de examens? Wacht niet tot het laatste moment met het vragen om hulp! Het is beter om een langere periode samen te werken naar betere resultaten.

Bijles Arnhem – Bijles Nijmegen – Bijles Lent – Bijles Elst – Bijles Beuningen – Bijles Berg en Dal – Bijles Zevenaar – Bijles Duiven – Bijles Westervoort – Bijles Velp – Bijles Rozendaal – Bijles Rheden – Bijles Oosterbeek – Bijles Doorwerth – Bijles Driel – Bijles Huissen – Bijles aan huis