Aanmelding voor mails

Je bent aangemeld voor onze mails.

We hebben hieronder meteen een cadeautje voor je! De pUber Familie planner. Welkom bij de pUber Club.

Speciaal voor ouders hebben we de Facebook groep Über Puber opgericht. Hier kun je vragen stellen, verhalen delen en ideeën opdoen samen met andere ouders met pubers. Word lid van de Über Puber Facebook groep.

PS: Wil je ook op jouw tijdlijn tips voor het ondersteunen van jouw puber? Volg ons dan ook op Instagram of Facebook.

Cadeautje

We hebben een handige familie planner voor jullie ontworpen. Deze kun je downloaden en gewoon printen, zo vaak als je wil! In de gele vlakken kun je de namen schrijven. Super slim overzicht houden over alle agenda’s van jouw gezin met de pUber Familie planner! Meer gratis Download & print cadeautjes ontvang je bij iedere bestelling in onze Slim leren shop.

5 handige tips bij de familieplanner voor meer overzicht: 

1. Laat pubers hun eigen afspraken op de planner zetten. Dit zorgt er voor dat het ook meteen in hun brein zit. 
2. Vinden jouw pubers plannen lastig? Laat ze dan ook alle toetsen en deadlines voor werkstukken en praktijkopdrachten invullen. 
3. Is jouw puber het eerste uur roostervrij? Noteer dit ook de planner. Zo hoeft niemand eerder uit bed dan hoogst noodzakelijk. Dat kan de puber in kwestie meestal niet waarderen. 
4. Schrijf bij notities belangrijke zaken om niet te vergeten deze week. 
5. Print een stapeltje familieplanners uit, er past één week op 1 A4tje. Bewaar ze in de keuken of op een andere centrale plek in een leuke map.