Bijlessen

Bijles aan huis in de regio’s Arnhem en Nijmegen
– Onze begeleiding is écht op maat
– Vakken en vaardigheden combineren
– Inclusief slimme schoolspullen

Bijlessen aan huis in Arnhem en Nijmegen

Waar kunnen we jouw puber mee helpen?

Een puber (zijn) kan soms een flinke uitdaging zijn. Soms zorgen school, tegenvallende cijfers en huiswerk voor strijd thuis, stress, ruzie en een gespannen sfeer. Ontbreekt het aan een goed plan of heerst er complete chaos? Dit zorgt voor stress en irritatie. Leert jouw puber keihard maar blijven de cijfers onvoldoende? Dat is natuurlijk niet motiverend! Of te wel: kan jouw puber wel wat hulp gebruiken met school, huiswerk en/of leren? Dan zijn jullie bij pUber aan ‘t juiste adres.

Wat doet pUber?

Wij bieden persoonlijke coaching, vakinhoudelijke bijlessen en één op één huiswerkbegeleiding aan huis. Wij helpen pubers met alles rondom school zoals leren, plannen, huiswerk maken. Ook kun je bij ons terecht voor vakinhoudelijke bijles en bij motivatie of leer- of gedragsproblemen. Wij kijken niet alleen naar resultaten, maar ook naar de puber zelf.

Bijles op maat aan huis

Onze bijlessen zijn flexibel en op maat. De begeleider kan helpen met verschillende vakken en vaardigheden. Een keer hulp nodig bij een vak dat de begeleider niet goed kan? Dan schakelen we iemand anders uit het pUber team in! We komen gewoon bij jullie thuis in de regio’s Arnhem en Nijmegen.

Slimme schoolspullen

Begeleiding van pUber is altijd inclusief slimme schoolspullen om de rest van de week zelf slim aan de slag te kunnen.

Bijlessen wiskunde, natuurkunde, scheikunde aan huis in Arnhem, Velp, Oosterbeek, Nijmegen, Elst, Huissen

Voor wie is pUber bijles?

Voor huiswerkbegeleiding en coaching kunnen leerlingen van alle niveaus en leerjaren bij ons terecht. Zowel leerlingen uit groep 5 tot en met 8 van de basisschool als leerlingen op het voortgezet onderwijs. Leerlingen van VMBO, HAVO en VWO niveau kunnen bij ons terecht voor coaching en bijles. Bekijk alle vakken.

Zullen we kennismaken?

Willen jullie een gratis en vrijblijvende intake en eerste bijles? Stuur ons een bericht, dan maken we graag binnenkort graag kennis! Na een kennismaking kunnen we een goed advies geven voor begeleiding op maat. Ook gaan de vakexpert en puber altijd meteen even aan de slag om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken of de magische klik er is!

Bijlessen thuis in arnhem nijmegen