Examentraining Slim leren voor de examens 2024

Zit jij in het examenjaar? En wil je een goed plan van aanpak maken voor het leren voor de examens? Doe dan mee met de examentraining Slim leren voor de examens. Tijdens deze eendaagse examentraining maak je onder professionele begeleiding van Leren leren expert Michelle van pUber bijles een goed plan van aanpak voor de voorbereiding van de eindexamens.

TIJDELIJKE ACTIE
Boek jouw examentraining Leren voor de examens voor 1 januari 2024 en ontvang een cadeaubon ter waarde van €20 voor schoolspullen naar keuze uit onze webshop.

Examentraining: Slim leren voor de examens

  • 1 dag examentraining van 10.00 tot 17.00
  • Inclusief lunch, drinken en snacks
  • Slim leren voor de examens e-book twv €34,99
    – Inclusief 15 downloads om slim te leren en plannen.
  • Locatie examentraining: Arnhem

Meteen aan de slag tijdens de examentraining!

Samen met een Leren leren expert Michelle maak je in één dag een goede planning voor jouw eindexamens. Je krijgt deze dag super veel tips om je goed voor te bereiden op de examens. Bijvoorbeeld over het perfect formuleren van een goed antwoord op examenvragen en het uitbreiden van je woordenschat voor de talenexamens.

En na de examentraining?

Je gaat de deur gemotiveerd uit, klaar om te knallen tijdens de examen(voorbereiding). Je kunt jouw plan van aanpak meteen inzetten. Wil je jouw plan later toch wijzigen of tips nalezen? Dan heb je het Slim leren voor de examens e-book altijd achter de hand om te kunnen checken hoe het ook al weer zat.

Hoe ziet zo’n examentraining eruit?

Een aantal onderwerpen die tijdens de examentraining aan bod komen zijn bijvoorbeeld hoe je een goed antwoord kunt formuleren op examenvragen, dingen die handig zijn om mee te nemen naar de examens en tips voor optimale concentratie.

Naast heel veel tips en leermethodes krijg je ook een lekkere lunch, snacks en drinken. We nemen tussendoor voldoende pauze en eten samen een heerlijke uitgebreide lunch.

Hoe, wat en waar?

De examentraining duurt 7 uur en is op zaterdag of zondag. In onze agenda kun je kijken op welke data jij een examentraining kunt volgen. 

De examentrainingen van pUber zijn online en op locatie in Arnhem op 15 minuten lopen vanaf station Arnhem Velperpoort. Voor de online examentraining geldt een extra voordelig tarief.

Doordat we werken in kleine groepjes van maximaal 12 leerlingen is het aantal plekken voor onze examentraining helaas beperkt. Wacht daarom niet te lang met het boeken van een examentraining want we verwachten snel vol te zitten!

Wat kost een examentraining?

De kosten van de online examentraining zijn 129 euro of 159 euro voor de Slim leren voor de examens examentraining in Arnhem. Dit is inclusief één dag examentraining, het Slim leren voor de examens e-book en 15 downloadbare werkbladen om slim te leren voor het eindexamen. Daarnaast zorgen we tijdens de examentraining in Arnhem voor een gezonde lunch, drinken en snacks.

Examentrainingen combineren: 25% korting!

Vind je wiskunde een moeilijk vak? Dan kun je dit jaar ook een wiskunde examentraining volgen. Als je ook een examentraining wiskunde volgt krijg je maar liefst 25% korting op jouw Examentraining leren voor de examens.