Black friday 2022 – Preview

Black friday actie nederland kortingscode

Black friday 2022 – Preview

Natuurlijk kun je ook bij pUber op Black Friday shoppen met extra korting en extra cadeau bij jouw bestelling. We verklappen nog niet alles maar hebben wel alvast een sneak preview voor je van onze Black Friday acties.

Waarom Black Friday?

Black friday hebben we in Nederland gepikt van de Amerikanen. Door de enorme drukte net voor de Amerikaanse feestdag Thanksgiving is deze dag ontstaan. Het zag namelijk zwart van de auto’s en mensen. Iedereen wil tijdens deze dagen cadeau’s kopen voor vrienden en familie.

Daarom is Black friday bedacht. Zo kunnen Amerikanen met extra korting cadeautjes kopen voor Thanksgiving.

Black friday 2022 aanbieding kortingscode

Black Friday bij pUber

We hebben verschillende producten geselecteerd voor een tijdelijke mega korting tot wel 50%. Wij hebben gekozen voor een extra lange periode, zodat je rustig met jouw ouders kunt overleggen en nadenken over jouw bestelling. Maar wees wel op tijd want alle kortingen en acties vervallen op 27 november om 23.59.

De hoogste korting ooit

Nooit eerder gaven we 50% en 25% korting! Wil je zeker weten dat je de aanbiedingen niet mist? Zet het in jouw agenda en/of meld je aan voor pUber mail en ontvang op 24 november alle kortingscodes in jouw mailbox.

Gratis tijdens Black Friday

Alleen tijdens de Black Friday periode krijg je een gratis product bij jouw bestelling. Zit dit product al in een samengesteld pakket dat je besteld? Dan ontvang je een ander product als cadeau met ongeveer dezelfde waarde.

Extra korting voor pUber mail abonnees

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Hou dan op 24 november jouw mailbox in de gaten! We hebben dit jaar namelijk een aanbieding exclusief voor pUber mail abonnees. Krijg jij nog geen pUber mail? Meld je dan snel aan, want alleen als jij je vóór 24 november aanmeld ontvang je de unieke kortingscode!

Black friday 2022 aanbieding kortingscode